Címke: Téli Csodaország és Kecskeméti Advent
Keresés
Dátum választó
Rendezés
224 találat
2024.01.19

Barta Dóra volt a Kiemelő vendége

A Téli Csodaország és Kecskeméti Advent fesztivál a főtéri óriáskerék és a korcsolyapálya bezárásával ténylegesen is véget ért. A Hírös Agóra ezzel az egyik legsikeresebb fesztiválját tudhatja maga mögött. Az Agóra a 2024-es évet a magyar kultúra napi programokkal indítja el igazán. A téli fesztivál tapasztalatairól és a következő időszak rendezvényeiről, terveiről Barta Dórával, a Hírös Agóra ügyvezetőjével beszélgetett Baloghné Szabó Anita a KTV stúdiójában..
2023.12.11

Csak úgy ragyog Kecskemét élő karácsonyfája

Óriáskerék, jégszobor, betlehem, adventi koszorú, mesés iglu és dizájn jégpálya – adventi pompában tündököl Kecskemét főtere, a legszebben azonban a város élő karácsonyfája ragyog. Tavaly novemberben ültették el a Hetényegyházáról átköltöztetett gyönyörű fenyőt, akkor sokan kételkedtek abban, hogy megmarad. Mára azonban bebizonyosodott, hogy jó helyre került, és meghálálta a sok-sok gondoskodást.
2023.12.10

Második advent és fényáradat a Főtéren

Imádjuk a főtéren kivilágított kuckókat, bódékat, forralt borosokat, az óriáskereket, a jégkoripályát, a fényeket és a zenéket. Advent második vasárnapján is sokan sétálgattak a város szívében, a hangulatot pedig megörökítettük. Nézzétek meg galériánkat!
2023.12.09

Karácsonyi gyermekkuckó a Neumann Igloo-ban

A Neumann János Egyetem a Neumann2023 emlékév keretein belül egy egyedi, innovatív és különleges helyszínnel jelent meg Kecskemét város adventi forgatagában. A Neumann Igloo egy karácsonyi gyermekkuckó, mely 2023. december 1. – 2024. január 1-ig várja a legkisebbeket.
2023.12.07

A Fool Moon ad karácsonyi koncertet a főtéren

Advent második hétvégéjén is sok programot tartogat a Téli Csodaország és Kecskeméti Advent programsorozat Kecskemét főterén. Pénteken Kalmus Felicián cselló showját, szombaton pedig a Fool Moon zenekar karácsonyi  koncertjét is érdemes meghallgatni.
2023.12.06

Több helyen is feltűnt a Mikulás Kecskeméten

Szerdán, Szent Miklós napján több helyen is lehetett találkozni a Mikulással. A nagyszakállú a nap folyamán feltűnt a Kecskeméti Fürdőben, délután pedig az Agóra Mikulásával fotózkodhattak a gyerekek a Városháza Díszudvarán, a Mikulásházban.
2023.11.29

Mesés advent vár a gyerekekre Kecskeméten

Diótörő táncjáték, HAhó udvar, kézműveskedés, Mikuláskuckó, jégpálya és óriáskerék – ez csak néhány a sok-sok izgalmas program közül, amelyek varázslatossá teszik a legkisebbek számára az idei karácsonyvárást Kecskeméten. Összegyűjtöttük a hétvégén kezdődő adventi időszak gyerekprogramjait, hogy segítsük azokat a családokat, akik élménytelivé szeretnék tenni az idei ünnepvárást.
2023.11.23

Minden eddiginél lenyűgözőbb karácsonyi forgataggal készül a Hírös Agóra

Idén minden eddiginél nagyobb szabású téli fesztivállal készül a Hírös Agóra a kecskemétieknek és a városba látogatóknak. Mivel szinte minden programeleme megtalálható a világhírű Winter Wonderland vásároknak, így a Téli Csodaország Kecskeméti Advent címet kapta a fesztivál főszervezőjétől, Barta Dórától, a Hírös Agóra ügyvezető igazgatójától - áll az intézmény közleményében.