Címke: Újpest
Keresés
Dátum választó
Rendezés
5891 találat
2023.08.15

Zsótér Donát a KTE játékosa lett

Banó-Szabó Bence sérülése miatt a KTE minden követ megmozgatott, hogy az átigazolási időszak lejárta előtt egy kreatív, sokoldalú középpályással tudja bővíteni csapatát. A mai napon hivatalossá vált, hogy a bajnok és kupagyőztes Zsótér Donát is a KTE játékosa lett.
2023.05.21

Utolsó idegenbeli meccsét Újpesten játssza a KTE

Az OTP Bank Liga 32. fordulójában utolsó idegenbeli mérkőzését Újpesten vívja a KTE csapata ma 17 óra 30 perctől. A lila derbin garantált a jó hangulat, hiszen hazai és vendég oldalon is sok néző várható. A KTE már biztosan érmes és nemzetközi kupainduló, ezzel együtt Szabó István és játékosai ugyanolyan elánnal készülnek a hajrára is, hiszen meg akarják szerezni az ezüstérmet.
2023.05.18

Kecskeméti TE: további szektort nyit meg az Újpest

Szerdán már sejthető volt, hogy a vasárnapi, Újpest FC elleni bajnoki mérkőzésre meg fog telni az előzetesen megnyitott C1-es vendégszektor a Szusza Ferenc Stadionban. Az Újpest FC maximálisan partnerként állt kérésünkhöz, hogy további szektorok kerüljenek megnyitásra, így újabb 435 jegy megvásárlására van lehetősége drukkereinknek, ezt ezúton is köszönjük a hazai klubnak.