Szurkolói információk az Újpest elleni hazai bajnokihoz

KÖZLEMÉNY
2023. 02. 22., 12:22
Vasárnap 14:00-kor az Újpest FC-t fogadja hazai környezetben a Kecskeméti TE, ennek kapcsán összefoglaló készült minden fontos információról a drukkereknek. Mivel megnyitják a városi oldalt is, érdemes figyelmesen végigolvasni a tudnivalókat.

A városi oldal felújítási munkálatai befejeződtek, így újra megnyithatjuk szurkolóink előtt. A jegyvásárlásnál feltétlen figyeljenek arra drukkereink, hogy melyik kapu és oldal felől közelíthető meg szektoruk, ugyanis csak ennek megfelelően működnek a jegyleolvasók. A hazai szektorokat az 1-es, 2-es („A” lelátó) és 4-es kapu jelöli, utóbbi a városi oldal, a „B” lelátó. A jegyeket nem kell bedugni az automatába, elég csak a vonalkóddal lehúzni a leolvasó előtt. Az online vásárolt jegyeket telefonon keresztül is be lehet mutatni. 

Elővételben online, a jegymester.hu oldalon folyamatosan lehet jegyet vásárolni már. A mérkőzés napján 12:30-kor nyitnak a kapuk és a pénztárak, így arra kérjük drukkereinket, lehetőség szerint időben érkezzenek a gördülékeny beléptetés érdekében. A kezdésig az Ápoló Klubban is bemelegíthetnek drukkereink, hiszen közvetlenül a stadion mellett található szórakozóhelyen akciókkal is várják a drukkereket, ahogy legutóbb a Honvéd elleni bajnoki előtt és után is.

Ahogy a múltban, úgy a jövőben is kedvezményesen lehet a városi oldalra jegyet váltani, az Újpest elleni kiemelt kategóriájú mérkőzésre az alábbi árak szerint. Bérletes szurkolóinknak lehetőséget biztosítunk arra, hogy amennyiben a városi oldalon szeretnének a továbbiakban drukkolni, úgy cserélhessék bérletüket. Ezt csak személyesen tehetik meg a Széktói Stadionban, mivel új plasztikkártyát és vonalkódot kapnak ebben az esetben. A régi bérletek ezt követően nem fognak működni.

A bérletcserére csütörtökön és pénteken 9-11, illetve 16-18 óráig várjuk drukkereinket a Széktói Stadion 2-es pénztárában (uszodával szemben), ezekben az időpontokban jegyet is lehet személyesen vásárolni. A bérletcserére csak személyesen van lehetőség, csere után a régi kártyák már nem fognak működni. A mérkőzés napján a bérleteket nem tudjuk cserélni, de lehetőség van időpontegyeztetésre is a későbbeikben ennek kapcsán a cikkünk végén található telefonszámon.

Jegyárak az Újpest ellen (kiemelt kategóriájú mérkőzés):

„A” lelátó:

Normál: 3.000 forint

Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 1.500 forint

„B” lelátó:

Normál: 2.000 forint

Kedvezményes: 1.500 forint

Gyermekjegy (6 év alatt): Ingyenes mindkét lelátón, de regisztrációs jegyet váltani kell a pénztárban

A Széktói Stadion pénztáraiban, illetve a stadion teljes területén csak készpénzzel lehet fizetni. A mérkőzés folyamán ajándéktárgyakat is lehet vásárolni a büfék mellett felállított pultoknál, szintén készpénzes formában.

Klubkártya továbbra sem kell a jegyvásárláshoz, viszont a beléptetés során a kedvezményes jegyeket és bérleteket ellenőrizhetik kollégáink, így mindenképpen szükséges bemutatni egy születési időt igazoló okmányt (személyi, jogosítvány, útlevél vagy diákigazolvány). Ennek hiányában a biztonsági személyzet megtagadhatja a belépést az érvényes belépő birtokában is.

Vendég szurkolók

A vendégszektor az „A” lelátóhoz tartozik, így az arra érvényes jegyárak, kedvezmények és előírások érvényesek a vendég drukkerekre. A vendégszektor a Csabay Géza körútról érkezve közelíthető meg, parkoló közvetlenül a szektor bejárata mellett, a Kecskeméti Fürdővel szemben található. A vendégszektorba a 3-as kapun keresztül lehet belépni, büfé és mosdók természetesen üzemelnek.

A jegy- és bérletinformációk kapcsán a +36 20 482 9646-es telefonszámon lehet érdeklődni a szezon során klubunknál, hétköznap 8-16 óráig.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu