Kecskeméti TE: további szektort nyit meg az Újpest

KÖZLEMÉNY
2023. 05. 18., 17:18
Szerdán már sejthető volt, hogy a vasárnapi, Újpest FC elleni bajnoki mérkőzésre meg fog telni az előzetesen megnyitott C1-es vendégszektor a Szusza Ferenc Stadionban. Az Újpest FC maximálisan partnerként állt kérésünkhöz, hogy további szektorok kerüljenek megnyitásra, így újabb 435 jegy megvásárlására van lehetősége drukkereinknek, ezt ezúton is köszönjük a hazai klubnak.

A jegyértékesítés továbbra is a jegymester.hu oldalon zajlik majd, a rendező klub emellett arra kéri szurkolóinkat, hogy aki a C1-es szektorba vásárolt jegyet már, az is a C2-es szektoron keresztül lépjen majd be a stadionba, ide lehet további belépőket is venni. Amennyiben nem fogynak el a belépők online, úgy a helyszínen is lesz még lehetőség venni. Érdemes azonban továbbra is elővételben vásárolni, ugyanis így sokkal kedvezőbb áron lehet hozzájutni a belépőkhöz.

A kapukat 14:30-kor, a pénztárakat 16:00-kor nyitják ki, bankkártyával is lehet jegyet venni. Az elővételes jegykedvezmény a mérkőzést megelőző napig él, a mérkőzés napján már online is csak emelt áron lehet belépőt venni. A vendég szektor a IV-es kapun keresztül közelíthető meg. Külön vendég parkoló nem áll rendelkezésre, így a környékben tudnak helyet keresni drukkereink, ha autóval érkeznek.

Jegyárak:

Elővétel: 1200 forint (online) és 1500 (helyszínen)

Meccs napján (online és a helyszínen): 3000 forint

3 éves kor alatt: 5 forint

Szerző: KTE/kecskemetite.hu