Címke: utánpótlás
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2023.04.17

Elismerés a kecskeméti röplabda utánpótlás nevelésnek

Röplabda Akadémia néven folytathatja a tevékenységét 2023. április 14-től a Kecskeméti Sportiskola röplabda szakosztálya, amely elismerés a kiemelkedő kecskeméti utánpótlás nevelés számára. Ugyanezen a napon Dunszt Ferenc, a kecskeméti röplabdázás megalapítójának emléke előtt is tisztelegtek, a Katona József Gimnázium új sportcsarnoka a legendás szakember nevét viseli a jövőben.
2023.01.18

Sportmagazin: Négy Nemzet Férfi Ifjúsági Kézilabda Torna zajlott Kecskeméten

A hétvégén négy csapatos utánpótlás tornát rendeztek Tiszakécskén illetve Kecskeméten. A három napos megmérettetésen az ifjúsági magyar válogatott, valamint Szerbia, Szlovénia és Spanyolország csapatai vettek részt. Vasárnap a megyeszékhely adott otthont a Szlovénia-Spanyolország illetve a Magyarország-Szerbia összecsapásnak. A torna felkészülés volt a nyári horvátországi VB-re – mondta a KTV Sportmagazinjában Vazul Zsolt, a KESI kézilabda szakosztályának utánpótlás igazgatója.
2022.12.14

Együttműködés a koordinált tehetséggondozás érdekében

Megállapodást kötött december 14-én a Magyar Kézilabda Szövetség, a Dabasi Kézilabda Club Városi Sportegyesület és a Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. a minőségi tehetséggondozás érdekében. A II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában Horváth László, a Magyar Kézilabda Szövetség képzőközpontok működésért felelős vezetője, Prohászka Csaba, a dabasi sportegyesület elnöke és Ivkovicné Béres Tímea, a Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője írta alá a dokumentumot.
2022.11.21

Harminc éves a Kecskeméti LC

Ma ünnepelte 30. születésnapját az ország egyik legrégebbi utánpótlás-neveléssel foglalkozó egyesülete, a Kecskeméti Labdarúgó Club. A születésnapot a Magyar Színészválogatott és a Kecskeméti Labdarúgó Club edzői mérkőzése tette emlékezetessé.