Címke: utazás
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2023.05.21

Az időutazás márpedig lehetséges: retró vonatokkal

Kipróbálná a 70-es, 80-as, 90-es évek meghatározó utazási élményét? Utazna ismét klasszikus, faburkolatú, lehúzható ablakos fülkés kocsival, vagy éppen forgatható ülésekkel rendelkező komfortkocsival? Akkor jó helyen jár! - írja a MÁV honlapján. A cégcsoport több retró hétvégét is szervez a közel jövőben.
2023.04.22

Pápalátogatás - MÁV: ingyen utazhatnak a zarándokok a fővárosba

A MÁV-VOLÁN-csoport és a GYSEV díjmentes utazást biztosít az ország bármely pontjából a fővárosba az április 29-én a Rózsák terén és a Papp László Budapest Sportarénában tartandó rendezvényekre, valamint április 30-án, a Ferenc pápa által a budapesti Kossuth Lajos téren bemutatandó szentmisére érkező és onnan hazatérő zarándokok számára.
2023.04.20

Hamarosan elérhető a vármegye- és országbérlet

Elérhető a MÁV-Volán csoport orszagberlet.hu weboldala, amely a május elsejétől érvényes vármegye- és országbérlettel kapcsolatban segíti az utasok tájékoztatását, a megfelelő bérlettípus kiválasztását- olvasható az MTI-n.
2023.04.16

Ingyenes utazás a MÁV-VOLÁN-csoport és a GYSEV járatain a pápalátogatáshoz kapcsolódó eseményekre

A MÁV-VOLÁN-csoport és a GYSEV díjmentes utazást biztosít az ország bármely pontjából a fővárosba, az április 29-én a Papp László Sportarénában sorra kerülő rendezvényre, valamint 2023. április 30-án, az Őszentsége Ferenc pápa által a budapesti Kossuth téren bemutatásra kerülő szentmisére érkező és onnan hazatérő zarándokok számára.
2023.01.17

Nyerj egy utat Velencébe a Plazma Centerrel!

Kétfős utat sorsol ki Velencébe a Plazma Center azok körében, akik február 23-ig plazmaadásukkal összegyűjtenek hét matricát a kuponfüzetükbe. Ezzel az akcióval nem csak a jelenlegi, hanem a leendő plazmaadóiknak is kedveskednek. A nyereményözön azonban itt még nem ér véget, hiszen január 17-én, kedden az Olasz Konyha Napját ünnepelik a központban, így azok között, akik ezen a napon részt vesznek a plazmaadáson, a nap végén egy olasz étterembe szóló 20.000 Ft-os utalványt sorsolnak ki.