Címke: Versmondók találkozója
Keresés
Dátum választó
Rendezés
221 találat
2024.03.06

Idén is lesz Versmondók Találkozója és Nagy Versmondás

A HírösAgóra és a Kecskeméti Drámapedagógiai Műhely 28. alkalommal rendezi meg a Versmondók Találkozóját, melyen Kecskemét ifjú versmondói vehetnek részt. A költészet napja alkalmából pedig ebben az évben is lesz Nagy Versmondás. Erről beszélt Csizmadia Ilona, a HírösAgóra munkatársa a Kiemelő magazin adásában.
2024.03.05

Csizmadia Ilona a Versmondók Találkozójáról és a Nagy Versmondásról

A Hírös Agóra és a Kecskeméti Drámapedagógiai Műhely 28. alkalommal rendezi meg a Versmondók Találkozóját, melyen Kecskemét ifjú versmondói vehetnek részt. A Versmondók Találkozója során Kányádi Sándor születésének 95. évfordulójára emlékeznek idén. A költészet napja tiszteletére pedig ebben az évben is lesz Nagy Versmondás. Ezekről a programokról beszélgettünk Csizmadia Ilonával, a Hírös Agóra munkatársával a Kiemelő magazin kedd esti adásában.
2024.02.08

Versmondók találkozója 2024

Kányádi Sádor születésének 95. évfordulójára emlékezik a Hírös Agóra és a Kecskeméti Drámapedagógiai Műhely az idei Versmondók Találkozójával. Kecskemét ifjú versmondóinak jelentkezését március 4-ig várják. A rendezvény keretében a Nagy Versmondás a Költészet Napja tiszteletére április 11-én lesz a Főtéren, a Versünnep, a találkozó záró rendezvényére pedig május 25-én kerül sor. Mutatjuk a részleteket:
2023.05.20

Versünnep az Otthon Moziban

Ifjú versmondók lepték ma el az Otthon Mozit. Ugyanis 27. alkalommal rendezte meg a Versmondók Találkozóját a Hírös Agóra és a Kecskeméti Drámapedagógiai Műhely.
2023.02.16

Versmondók találkozója 2023

A Hírös Agóra Nonprofit Kft. és a Kecskeméti Drámapedagógiai Műhely 27. alkalommal rendezi meg a Versmondók Találkozóját, melyre Kecskemét ifjú versmondóit várják. A rendezvény kapcsolódik a „Regösök húrján” országos vers- és prózamondó versenyhez.