Címke: Zirig Kristóf
Keresés
Dátum választó
Rendezés
115 találat
2023.11.28

Zirig Kristóf atya és dr. Berényi Tivadar orvos az ÉlŐvíz novemberi adásában

Szerda este 20 órakor újra várja nézőit az ÉlŐvíz. A KTV vallási magazinja holnap megújult főcímmel jelentkezik. A holnapi adásban két témát járunk körbe. November 1-je mindenszentek ünnepe, november 2-a halottak napja: az ünnepek kapcsán Zirig Kristóf atyával beszélgetünk. Az adás második felében pedig dr. Berényi Tivadar orvossal, a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) helyi csoportjának vezetőjével, a Magyar Orvosi Kamara újonnan megválasztott megyei elnökével láthatnak beszélgetést.
2023.03.08

ÉlŐvíz - Zirig Kristóf atya a nagyböjtről

Zirig Kristóf római katolikus pappal, a Nagytemplom káplánjával beszélgettünk a húsvétot megelőző készületről, a nagyböjtről. A KTV ÉlŐvíz című vallási műsorának legutóbbi, februári adásában látható beszélgetésben rávilágítanak a böjt lényegére, de kiderül például az is, hogy szabad-e a híveknek halat enni a húsvét előtti szent negyven napban.
2023.02.22

Ma este ÉlŐvíz!

Ma este 20:00 órakor újra jelentkezik az ÉlŐvíz, a Kecskeméti Televízió vallási magazinja. Ma van hamvazószerda, elkezdődött a 40 napos nagyböjt, ennek kapcsán Zirig Kristóf atyával beszélgetünk. A Házasság hetéhez kapcsolódva pedig Hajduch-Szmola Patrikkal és feleségével, Kovács Barbarával láthatnak riportot. A fiatal evangélikus lelkészházaspár nemrég kezdte meg szolgálatát Kecskeméten.