Cipősdoboz akcióra vár mindenkit a Plazma Center – hálájuk jeléül nyereménysorsolást rendeznek a résztvevők között

2023. 11. 27., 13:16
Bács-Kiskun megyei rászoruló gyermekek javára szervez Cipősdoboz Akciót a Plazma Center. Az összegyűlt ajándékokat a Kecskeméti Baptista Gyülekezet közreműködésével juttatják el a családokhoz. Az akcióban és a nyereményjátékban mindenki részt vehet.

Cipősdoboz akció a Plazma Centernél!

A Kecskeméti Baptista Gyülekezetet hívta segítségül a Plazma Center azért, hogy a helyi és környékbeli rászoruló gyermekeknek szerezzenek örömet az év legszebb napján. Az akciót nem csak a plazmaadók, hanem mindenki részére meghirdették!

Olyan ajándékokkal megrakott cipősdobozokat várunk minden jószándékú embertől, melyeket a Kecskeméti Baptista Gyülekezethez fogunk eljuttatni, hogy azok átadják a rászoruló gyermekek részére. Arra kérünk mindenkit, hogy a dobozokat csomagolják be és jelöljék meg rajta a gyermekek életkorát és a nemét, akiknek szánják a meglepetéseket. A Plazma Center hálája jeléül az akcióban résztvevők között kisorsol egy Feldobox Családi Móka Élménycsomagot
— ismertette az akciót Lencsés Edina, a Plazma Center marketing referense.

A Feldobox Családi Móka Élménycsomag tartalmában 110 felnőttnek és gyermeknek szóló program közül választhat a nyertes. Többek között eljuthat a Tropikáriumba vagy a Csodák Palotájába, de akár egy quadozásra vagy családi vetélkedőre is. A cipősdobozokat a Plazma Center épületébe várják, a Kálvin tér 10-12 szám alá, a II. emeleten, a nagy Posta oldalában.

Kuckózz be! akció november 29-én a Plazma Centerben!

Kuckózz be! fantázianévvel forró csokoládéval vár mindenkit a központ és, hogy a meleg élményt hazavihessék a hideg napokra, főnyereményként egy elektromos ágymelegítő talál gazdára a szerdai plazmaadók között.

Élménydús, nyereményekkel és plusz kifizetésekkel teli karácsony a Plazma Centernél!

Hagyományaikhoz hűen a Plazma Center most is nyereményözönnel és plusz kifizetésekkel várja hálája jeléül a hőseit december folyamán is, hiszen nem győzik hangsúlyozni, hogy plazmaadóik nélkül nem tudnának segíteni másokon.

Hősök Napjára lehet számítani decemberben három alkalommal is, de ezen kívül olyan nyeremények is kisorsolásra kerülnek, mint egy 50 000 Ft értékű Malom vásárlási utalvány vagy egy vezeték nélküli álló porszívó, kávéfőző, elektromos fogkefe, szánkó. Kiskarácsonyi főnyereményünk pedig egy Hausmeister hűtőszekrény lesz
— sorolta fel a nyereményözönt a marketing referens.

Ezen kívül még a közkedvelt Plazma Lottó is helyet kap a naptárban, illetve számos meglepetés. A Plazma Center decemberben több hosszított nyitvatartással várja a plazmaadóit!

Válj te is igazi hőssé!

A vérplazma kiemelten fontos alapja számos gyógyszernek, amely életet menthet és más, szintetikus úton nem előállítható. A Plazma Center önkéntes hősei többszörösen is segítenek egy-egy plazmaadás alkalmával, hiszen nemcsak megmentik mások életét, hanem az életminőségük javításában is segítenek. A plazmából előállított gyógyszerek ugyanis segítenek többek között a vérzékenységben, a májbetegségben szenvedőknek és a szervátültetésen átesett, valamint az égési sérültek számára is.

Plazma Center

6001, Kecskemét, Kálvin tér 10-12. (II. emelet, a nagy Posta oldalában) 
Tel.: +36 76 545 235 
Nyitvatartás: 
Hétfő: 7:30-18:30 
Kedd: 7:30-18:30 
Szerda: 7:30-18:30 
Csütörtök: 7:30-18:30 
Péntek: 7:30-18:30 
Szombat: 7:30-15:30

(x)