Cirókás gyereknap: igazi programdömping vár ránk a hosszú hétvégén

2023. 05. 24., 12:19
Május 27-28-29-én, három napon keresztül, délelőttől estig egymást érik a kihagyhatatlan programok a Szabadság téren, a Cirókás Gyereknapon.

A 10. Színházi Olimpia támogatásával különleges játékok, látványos és szórakoztató produkciók érkeznek Kecskemétre. Az izgalmas bábelőadások mellett gólyalábas utcaszínház, óriásbábos felvonulás, koncert, cirkuszi előadás, ügyességi játékok kínálnak felhőtlen kikapcsolódást a gyerekeknek és szüleiknek.

A háromnapos gyereknapi rendzevénynek az Értéktár tér (Tér a térben) és a Liberté mellett rész ad otthont. Szombaton 10 órától egészen hétfőn este 7 óráig tart a programkavalkád.

Nem csak hazai előadók gondoskodnak a közönség szórakoztatásáról, Olaszországból, Portugáliából, Spanyolországból, Svájcból és Csehországból is érkeznek ámulatba ejtő produkciók. Vasárnap 19 órától a Tűzmadarak cirkuszcsoport Freak Fusion Cabaret című műsorával a múlt századi vándorcirkuszok misztikus világát jeleníti meg mai ízzel, némi sötét humorral fűszerezve, varieté hangulatban.

Hétfőn Tom Greder Panorama Kino elnevezésű érzékszínháza délelőtt és délután is megörvendeztet minket improvizatív, a főtéri járókelők aktív közreműködésével készülő előadásával. A közönség mindezt egy körbe-körbe forgó szerkezetről élvezheti.

A részletes programokért kattintson IDE!