Címke: programok
Keresés
Dátum választó
Rendezés
69 találat
2023.11.08

Komolyzenei programajánló – 2023. november

Az intézmény 40 éve épített orgonájára emlékező koncert a Kodály Iskolában, séta a kora középkortól a barokkon át napjainkig a Trio Passacaglia segítségével a Kodály Intézetben és a Concerto Budapest és Balázs János zongoraművész hangversenye a Hírös Agórában – többek között ezek a programok várják a zeneszeretőket a következő napokban, hetekben.
2023.08.06

Jót bulizhattunk a JAZZFŐVÁROS fesztiválon

A zuhogó eső sem szeghette kedvét a jazz szerelmeseinek, a sátrakban is remek volt a hangulat szombat este a VII. JAZZFŐVÁROS fesztiválon. A koncerteket fedett helyen tartották meg, a közönségnek így sem lehetett oka panaszra. Fergeteges buli kerekedett a profi zenészeknek és a swing táncosoknak köszönhetően.
2023.06.26

Így "múzéjeztünk" mi

Rengeteg, szinte bejárhatatlan mennyiségű programmal készültek idén is a Múzeumok Éjszakája kecskeméti szervezői. Néhol olyan tömegek voltak, hogy az orrunkig se láttunk, de bizton állíthatjuk, hogy idén is sikerült felülmúlni a tavalyi programsorozatot. Összegyűjtöttük kedvenc fotóinkat az estéről, nézzétek meg őket!
2023.06.22

Különleges lesz az idei a Múzeumok Éjszakája

A Múzeumok Éjszakája kecskeméti sikertörténete 2006-ban kezdődött a Bozsó Gyűjtemény kezdeményezésére, akik azóta is az esemény fáradhatatlan motorjaként fogják össze a szerteágazó kínálatot. A nagykorúvá érett programsorozat népszerűsége évről évre egyre növekvő érdeklődéssel vonzza a kultúrkalandra éhes közönséget, pezseg ilyenkor a város. Az idén a vándorútra kelő látogatókat 34 helyszín csábítja.
2023.06.22

Mutatjuk a mai KAFF programait

A 16. KAFF második napja is nagyon izgalmas programokkal teli, érdemes megnézni a versenyfilmeket. Mutatjuk a ma délutáni és esti programokat!
2023.06.18

Sportos napot tartott a Széchenyivárosi Zöld és Pont Civil Társaság

Sportos, családi napot tartott a Széchenyivárosi Zöld és Pont Civil Társaság szombaton a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban. Aki kivette részét a különböző mozgásformákból, az a sárkányhajózást is kipróbálhatta. A Gyerkőcök Közhasznú Alapítvány a helyszínen bográcsban főtt gulyással várta a résztvevőket.
2023.05.29

Ilyen volt a gyerekhétvége képekben

Több száz gyerek megforult a hétvégén a főtéren és a Deák téren kitelepült programokon. Felsorolni sem lehetne mennyi izgalmas szórakozási lehetőség várta a kicsiket, de az biztos, ez a hétvége nemcsak nekik volt élvezetes. Meséljen helyettünk a galéria, amit egész hétvégén gyűjtöttünk!
2023.04.10

Húsvéti forgatag az Új Tanyacsárdában

Egész hétvégén húsvéti forgataggal várta vendégeit az Új Tanyacsárda. A legfinomabb tradicionális ételek mellett nyuszisimogatás, tojáskeresés, lovaskocsizás és puszta-olimpia várta a húsvétolni vágyókat.