Családi kvaterka a Széchenyivárosban

2023. 10. 04., 15:00
Egész napos családi programot szervez a Lendületben a Széchenyivárosért Egyesület október 14-én, szombaton. A Széchenyivárosi Kispiacon megrendezendő színes eseményen a színpadi produkciók mellett főzőversenyen várja az érdeklődőket.

Hogy mi az a kvaterka? Kedélyes borozgatás baráti társaságban. De lehet kvaterkázni bor nélkül is? Lehet, bizony! Csak jó programok kellenek hozzá. Olyanok, amik a kicsiket és nagyokat, egyedül, barátokkal, családdal érkezőket egyaránt lekötik, szórakoztatják.

No, a Széchenyivárosban nem lesz hiány színes és vidám programokból. Október 14-én reggeltől estig tart a mulatság. Az Aradi vértanúk terén, ezen belül is a Széchenyivárosi Kispiacon megrendezendő esemény két fő elemre bontható.  

Az egyik a színpadon zajlik, ahol fellép Gray Dove zenekar, Bíró Csongor Vitéz, gitáros, énekes, valamint Policity együttes. A koncertek közt lesz táncshow és mazsorett bemutató, a nap pedig DJ fellépéssel zárul.

A másik helyszínen, a sátrakban főzőverseny folyik. A szakácsoknak nem lesz könnyű dolguk, mert nem csak a vendégeket, de a zsűri tagjait is meg kell győzniük ahhoz, hogy győzedelmeskedjenek. A szervezők felhívják a figyelmet, hogy ők a sátrakat biztosítják, minden egyebet (hús, eszközök, kellékek) a verseny indulóinak kell magukkal hozniuk.

Minden program ingyenes, és nem csak a Széchenyivárosban élőket várják, hanem mindenkit, aki egy vidám napot szeretne eltölteni október közepén.