Csípd el a pillanatot a fürdőben!

2023. 01. 27., 17:01
Lezárult a Kecskeméti Fürdő decemberi képeslap játéka. Az első három helyezett ma vehette át a nyereményét a Messzi István Sportcsarnokban.

“Keretezd be a decemberi pillanatot a Kecskeméti Fürdőben!” címmel képeslap nyereményjátékot indított a Kecskeméti Fürdő tavaly decemberben.  A nyertesek ma vehették át a nyereményüket a Messzi István Sportcsarnokban. A selfie játékon résztvevők a fürdő karácsonyi fotósarkában készíthettek fotókat ezt kellett megosztaniuk a fürdő közösségi oldalán. Az első helyezett három darab V.I.P. belépőt nyert a KTE labdarúgó csapatának szezonnyitó mérkőzésére, a második helyezett egy családi belépőt nyert a Kecskeméti Jégpálya Közönségkorcsolyájára, míg a harmadik helyezett egy családi belépőt nyert a Kecskeméti Fürdőbe. A verseny gyorsan népszerűvé vált a közösségi oldalon.

- Ez egy új koncepció a számunkra. Szeretnénk minél több embert, fiatalt becsábítani az uszodába és sportlétesítményekbe. Nem csak itt lesznek ilyen játékok, hanem minden létesítményben, ahol mi ott vagyunk
— mondta Bogasov István, a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A kecskeméti fürdő mellett a Benkó Zoltán Szabadidő Központba és a stadionokba is terveznek hasonló játékokat, látogató csalogató eseményeket a közeljövőben, tette hozzá Bogasov István a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője. Kiemelte, a nyeremények is szándékosan a létesítményekhez, a szórakozáshoz és az egészséges életmódhoz köthetőek lesznek.