Élményfestést tartottak a Cifrában

2023. 06. 08., 14:26
Egy szecessziós Tungsram plakát újraalkotására várták az érdeklődőket tegnap (szerda) délután a Cifrapalotába. Az élményfestés a kezdők számára is élvezhető volt, ugyanis az instruktor segítségével könnyedén újra lehetett alkotni Faragó Géza, feleségét ábrázoló plakátot.
Fotó: Molnár H. Boglárka
A galéria 16 képet tartalmaz

Fehér színű akrillal festették fel a csillagokat a kék égboltra mindazok, akik részt vettek az élményfestésen tegnap (szerda) délután a Cifrapalotában. A vendégek Faragó Géza, feleségét ábrázoló, Tungrsam plakátját festhették meg újra.

-Abszolút mindenkinek ajánlom, aki csak egy picit is szeretne kikapcsolódni. Sokan meg szokták kérdezni, hogy jaj, én nem tudok festeni, csak pálcikaembert tudok rajzolni, mehetek-e? Bátran mindenkinek ajánlom, hiszen ez tényleg arról szól, hogy egy hosszú nap, hét után egy kicsit leülünk, együtt alkotunk, kicsit iszunk, eszünk, festünk együtt - nyilatkozta a Kecskeméti Médiacentrumnak Tóth Barbara, instruktor.

A vendégek között voltak visszatérő vendégek is, akik az élményfestést kifejezetten pihentetőnek és élmenydúsnak tartják.

-Barbinak rendszeres vendége vagyok, nagyon tetszik a kép, és az, hogy itt, a Cifrapalotában festhetünk az egy különleges élmény. Nagyon örülök, hogy nekem is lehetőségem van arra, hogy visszaadjam ezt a gyönyörű festményt - mondta Darázs Dóra.

A szerdán megrendezett élményfestés a felújított Városháza megnyitó ünnepségsorozatának része volt. A Cifrapalotában ma (csütörtök) linómetszésre várták az érdeklődőket.