Címke: Cifrapalota
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2023.02.08

Randi a Cifrapalotában

A Valentin nap és a Házasság hete alkalmából a Cifrapalota is sok szeretettel várja a párokat, tökéletes randi helyszínt biztosítva a múzeumok és a művészetek szerelmeseinek.
2023.01.31

Nyit a Cifrapalota és a Szórakaténusz

A téli bezárás után újranyitnak Kecskemét nagy kulturális intézményei. Február 1-jén a Cifrapalota, február 7-én pedig a Szórakaténusz tárja ki kapuit a látogatók előtt, programokból pedig nem lesz hiány.
2022.12.02

Kis emberek daloltak a Cifrapalotában

Fiatal Kodályosok daloltak pénteken délután a Cifrapalota Pávás termében. Kodály Zoltán születésének 140. évfordulója alkalmából a Kodály 140 programsorozat keretében megrendezett vidám koncerttel tisztelegtek a Mester előtt. A szívmelengető délutánon Szűcs Magdaléna vezényletével a Csiribiri Kicsinyek Kórusa, Szegedi Ildikó vezetésével pedig az Antanténusz Gyermekkórus adott színvonalas koncertet.
2022.11.28

Megnyílt a SISA 70 kiállítás a Cifrapalotában - Videóval

Szombaton nyitotta meg kapuját a Sisa József ötvös- és zománc iparművész emlékkiállítása a Cifrapalotában. A zománcművészet tradícióiból kiinduló témái között szerepel a Zodiákus-sorozata, a variációk a magyar Szent Korona zománcképeire, emellett egyéni mítoszformák teremtése és egyedi, különleges, helyenként igen nagyméretű alkotások készítése jellemzi Sisa József művészetét.
2022.11.18

Népdaléneklési verseny a Cifrapalotában

Városi Népdaléneklési Versenyt szervezett a Kecskeméti M. Bodon Pál Alapfokú Művészeti Iskola és a Cifrapalota, a „Kodály 140„ programsorozaton belül. A felhívás Kecskemét és térsége általános iskolás korú gyermekeit szólította meg.