Címke: Tóth Attila
Keresés
Dátum választó
Rendezés
714 találat
2023.11.14

Új játszóteret adtak át a Református Általános Iskolában

A Kecskeméti Református Általános Iskola nemcsak a 30. jubileumi tanévét ünnepelheti ebben az évben, hanem egy új játszótér átadását is. A játékokat szülői adományokból és alapítványi támogatásból, valamint a szülői munkaközösség által szervezett programok bevételéből tudta beszerezni az intézmény.
2023.11.03

Kecskeméti küzdősport világbajnokokat köszöntöttek

Világbajnok küzdősportolókat köszöntöttek csütörtök este a Star Gym Küzdősport Egyesület edzőtermében. A Star Gym versenyzői kiválóan szerepeltek a muay thai sportágban. Arany- és bronzérmekkel tértek haza az október végén Münchenben rendezett világbajnokságról.
2023.10.06

Tóth Attila: a példaállítás sikeres volt

„A példaállítás sikeres volt, mert az áldozatok, akik hősök voltak életükben a harctéren, hősök és örök példává váltak haláluk pillanatában.” Ezt Tóth Attila, a Kecskeméti Református Általános Iskola igazgatója mondta beszédében az Aradi vértanúk napján tartott megemlékezésen. Az önkormányzat által szervezett eseményen a Kecskeméti Református Gimnázium diákjai, valamint a Kiskun Huszár és Honvéd Hagyományőr Egyesület tagjai működtek közre.
2023.09.01

Református tanévkezdés, az értékek mentén

885 elsős ült be az iskolapadba ma Kecskeméten, a Kecskeméti Tankerületi Központhoz tartozó iskolákban. A Kecskeméti Református Iskolában több mint 98 első osztályos kezdte meg ma a tanévet. Tóth Attila igazgató az érték adást és érték teremtést szabta egyik fő feladatául idén is az iskolának.