Évzárót tartott a Mindenki Győztes Szabadidő Sportegyesület

2022. 12. 09., 21:25
Péntek este tartották a Mindenki Győztes Szabadidő Sportegyesület évzáró ünnepségét a Kocsis Pál Iskola tornacsarnokában. A szervezet négy éve fogja össze azokat a sportegyesületeket, amelyek szolidabb anyagi támogatást élveznek. Az elmúlt négy évben tíz klub csatlakozott az ernyőszervezethez. Küzdősport-egyesületek, kézilabdások vagy akár futsalosok is a csapat tagjaivá váltak az évek során. Ma már több mint 700 fiatal sportolását támogatják.
Fotó: Bogdándi Ferenc
A galéria 39 képet tartalmaz

Garaczi János elnök elmondta: az egyesület két fő célt tűzött ki maga elé. Az egyik, hogy a legidősebb sportolókat, a másik pedig, hogy a legfiatalabbakat is összefogják. Ezért a szenior és az ifi sportolók számára egyaránt szerveznek találkozókat. Nem ritkán a fiatalok találkozhatnak is a szenior ikonokkal.

Az egyesület komoly anyagi segítséget tudott kiharcolni 2022-ben is támogatottjai számára, és ahogyan Garaczi János a helyszínen is megígérte, a munka jövőre is folytatódik.

A sportolókat az ünnepi alkalomból dr. Salacz László is köszöntötte. Az országgyűlési képviselő idén is komolyan támogatta tevékenységével is az egyesületet. Dr. Salacz László beszédében kiemelte: a mozgás öröme és az egészség megőrzése mellett a harmadik nagyon komoly érték a sportbarátság, aminél szinte nincs erősebb. Ezért is tartja fontosnak a ma felsorakozott közösségek támogatását is.

A mai napon a 2022-es teljesítményükért megjutalmazták a legeredményesebb sportolókat is.

A 2022-ben díjazott sportolók

1. Score-Goal Kecskemét Futsal - Kajtár Mátyás

2. STAR GYM Küzdősport Egyesület - Antal Ferenc

3. Magyar Wing Tsun Egyesület kecskeméti szakosztálya - Kéri Alex

4. Ninja Karate Centrum - Sánta Zsombor és Sánta Csongor ikrek között megosztott díjazás

5. Mizse K1 Küzdősport Egyesület - Tóth Roland

6. Szabadszállási TRD Sport Klub - Gergő Bence