Fogyatkozó kerettel folytatja a bajnoki menetelést a KNKSE

KÖZLEMÉNY
2023. 01. 12., 17:35
Tétmeccsek sora vár a Kecskeméti NKSE megfogyatkozott csapatára, hiszen Mátrai Péter leányai pénteken – még az őszi szezon folytatásaként – a DVSC U19-es csapatát fogadják, aztán kétszer is a fővárosban lesz jelenésük, előbb az FTC U19-es alakulata, majd a bajnokaspiráns Vasas fogadja a hírös városiakat.

Nem indult jól az esztendő a KNKSE számára, hiszen tovább szűkült a gárda kerete; Szatmári Melinda a Kozármisleny csapatához igazolt, míg az ős-kecskeméti Jámbor-Herceg Réka Tápiószelén folytatja kézilabdás pályafutását.

A DVSC U19-es csapata a KNKSE, a Gárdony-Pázmánd és a Tempo KSE csapatát megelőzve jelenleg 13. a tabellán; 3 győzelem mellett 1 döntetlent és 9 vereséget jegyez.

Mátrai Péter vezetőedző (Kecskeméti NKSE): - Borzasztóan elfogytunk, a két sérültünk, Radva Erzsébet és Nagy Enikő mellett két kulcsjátékos távozott, ha valaki még megsérül, az végzetes lehet – elsősorban – utánpótlás csapataink számára. A serdülőink előtt le a kalappal, annak ellenére helytállnak, hogy több fronton, magasabb osztályokban kell teljesíteniük hétről-hétre, és a dupla terhelés kockázatokkal jár. Mi az utolsó pillanatig küzdeni fogunk, egy percig se gondolja senki, hogy elengedtük ezt a bajnokságot, pénteken is a pályára tesszük a szívünket-lelkünket, és meglátjuk, ez mire lesz elég.

Kecskeméti NKSE – DVSC Schaeffler U19

Női kézilabda NB I/B, 14. forduló

2023. január 13, péntek 18:30

Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok

Vezeti: Gál, Ludvig