Folytatódik a Reile Géza utcai parkolók felfestése

2023. 10. 11., 15:22
Jó ütemben haladt a Reile Géza utcai parkolók lezárt szakaszainak felfestése. A parkolóhelyek jelentős részét már szerda kora délutántól fel tudta szabaditani a Kecskeméti Városüzemeltetési Kft. - írták közleményükben. Csütörtöktől az Univer Áruház felőli szakaszon folytatják a munkát.

– Nagyon köszönjük a lakosság együttműködését, amelynek köszönhetően jó ütemben haladt a Reile Géza utcai parkolók lezárt szakaszainak felfestése. A parkolóhelyek jelentős részét már ma kora délutántól fel tudjuk szabadítani. Az új, halszálkás felfestés a továbbiakban megkönnyíti a parkolást - írta a cég közleményében.

Holnaptól, október 12. csütörtöktől folytatják a munkát a parkolósziget Univer Áruház felőli szakaszának felfestésével, ezért most arra kérik az ott parkolókat, szíveskedjenek ezt a szakaszt felszabadítani!

A lezárás ideje alatt a Kecskeméti Városrendészet a jelzett helyre megváltott pakolóbérleteket az Árpádváros területén lévő egyéb parkolóhelyen is elfogadja. A munkálatokat – időjárástól függően – a hét végéig igyekeznek elvégezni. Köszönik a lakosság együttműködését és türelmét.