Címke: Kecskeméti Városüzemeltetési Kft.
Keresés
Dátum választó
Rendezés
4 találat
2023.10.11

Folytatódik a Reile Géza utcai parkolók felfestése

Jó ütemben haladt a Reile Géza utcai parkolók lezárt szakaszainak felfestése. A parkolóhelyek jelentős részét már szerda kora délutántól fel tudta szabaditani a Kecskeméti Városüzemeltetési Kft. - írták közleményükben. Csütörtöktől az Univer Áruház felőli szakaszon folytatják a munkát.
2023.08.10

Több száz új közlekedési táblát helyezett ki a KVÜ

Idén júliusig közel 900 tábla kihelyezését, cseréjét, javítását oldották meg a Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft. forgalomtechnikai szakemberei. A mintegy 8000 közlekedési tábla fenntartása mellett a nyári időszakban végzik el az egyes útburkolati jelek javítását, festését.
2023.07.10

Kedden kezdődik a platánok permetezése

Az időjárás fügvényében július 11. és július 24. között végzik a platánfák csipkés poloska és gnomóniás levélgomba elleni permetezését Kecskeméten - derült ki a Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft. megbízásából a Növényvédő és Kártevőirtó Kft. közleményéből.
2023.07.06

Megújul a Kisfaludy-ház előtti szökőkút

Mintegy hat év után hamarosan újra csobog majd a víz a Kisfaludy-ház előtti szökőkútban. Régóta csak mászókának használták a gyerekek, egyre inkább lerobbant az állapota, hétfőn végre elkezdődött a felújítása. A tervek szerint még a nyáron megújul a szökőkút és elkezdődik a próbaüzeme – tudtuk meg a Kecskeméti Városüzemeltetési Kft.-től.
2023.05.04

Megújulnak a Városháza díszkertjei

A kecskeméti Városháza felújítási munkálatai után most megkezdődik a homlokzati, oldalsó és hátsó kertjeinek felújítása is. A cél, hogy méltó legyen a környezet a gyönyörű épülethez. A zöldfelületek tervezésekor elsődlegesnek tartották az ökológiai szemléletű fenntartást – áll a Kecskeméti Városüzemeltetési Kft. közleményében. A homlokzati díszkertet mintegy 9000 növénnyel ültetik be.
2023.04.19

Kakitündér nem létezik!

Ezzel a meghökkentő feliratú táblával hívja fel a kutyatulajdonosok figyelmét a Kecskeméti Városüzemeltetési Kft. arra, hogy szedjék össze kutyáik köztérre pottyantott ürülékét. Ha az eb se akarja hazavinni, miért akarná ezt megtenni bárki más, mondjuk, cipője talpán.
2023.01.25

Hogy mindenki hazaérjen!

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága kérésére 4 figyelemfelkeltő táblát helyeztek ki a Kecskeméti Városüzemeltetési Kft. munkatársai néhány napja, elsősorban forgalmas utak mellett elhelyezkedő iskolák környékére.