Gyerekzsivajtól és éjszakai fürdőzéstől volt hangos a Kecskeméti Fürdő

2023. 07. 30., 08:25
Országszerte összesen mintegy 50 fürdő csatlakozott a Strandok Éjszakája országos kezdeményezéshez, melyet minden év július utolsó hétvégéjén rendeznek. A Kecskeméti Fürdő szombaton hosszabb nyitvatartással és gyerekprogramokkal várta a látogatókat.
Fotó: Tóth Enikő
A galéria 37 képet tartalmaz

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére immár 14. alkalommal rendezték meg a Strandok éjszakáját. Az eseményre minden év július utolsó hétvégéjén, idén július 29-én, szombaton került sor számos strandon, gyógyfürdőben, termálfürdőben, és aquaparkban. A Kecskeméti Fürdő több éve csatlakozik a kezdeményezéshez.

Kiemelt célunk volt idén, hogy minél változatosabb programokkal kedveskedjünk már napközben is  az idelátogató kecskemétieknek, megyebelieknek. Délelőtt és délután a családoknak kedveztünk, később a felnőtteknek. Alapvető célunk a strandok, fürdők népszerűsítése, ugyanis ezekkel a programokkal fel tudjuk hívni a figyelmet magunkra Kecskeméten és a megyében is. Azt szeretnénk, hogy minél több ember jöjjön és érezze jól magát itt a Kecskeméti Fürdőben 
— mondta a helyszínen Nemcsik Mátyás, a Hírös Sport Nonprofit Kft. kommunikációs és marketing osztályának vezetője.

A Kecskeméti Fürdőben napközben gyerekprogramok, kikapcsolódás, estéről pedig nyáresti, önfeledt szórakozás várt a fürdőző vendégeket. A programok sora délelőtt Brandnyúl zenés gyerekműsorával kezdődött. Délután gyerekfoglalkozások, vízi vetélkedő, csillámtetoválás, lufihajtogatás várta a családokat, majd a felnőtteknek kedvezve Rekop György humorista nevettette meg a közönséget.

A Strandok Éjszakájának estéjén éjszakai fürdőzésre is sor került, 21 órától hajnali 1 -ig Dj Afus szórakoztatta a látogatókat, akik így egy fergeteges bulin vehettek részt.

2021-ben 43, 2022-ben 41 fürdő szervezett programot július utolsó hétvégéjén, idén 49 fürdő csatlakozott a programsorozathoz. A Strandok Éjszakáján több tízezer vendég fordul meg a programhoz csatlakozó fürdőkben, így Kecskeméti Fürdő is talán ezen a napon a legnépszerűbb.