HA Design - innovatív iparművészeti vásár április első hétvégéjén

2024. 03. 18., 16:59
Kecskeméten az elmúlt években kiemelt szerepet kapott a művészet, az alkotás, az egyediség és a minőség. A Hírös Agóra új sorozatként életre hívja a Kecskeméti Tavaszi Fesztivál keretében a HA DESIGN stílusteremtő eseményét. Mások mellett olyan prémium színvonalat képviselő iparművész-tervezők fogadták el a meghívást, mint Király Fanni, Konsánszky Dóra és Horn Enikő, akiknek lételeme a kreativitás, az önálló szemlélet, az innovatív alkotás létrehozása. A vásár április 6-án és 7-én (szombat-vasárnap) várja a látogatókat a Hírös Agóra főépületében.

Magyarországon és külföldön egyaránt magasan jegyzett iparművészek egyedi, limitált tervezéseiből - designer ruhák és kiegészítők, ékszerek, home&dekor - válogathatnak azok, akik ellátogatnak a Hírös Agórába.

Ünnepélyes megnyitó: április 6. szombat 14.00

Április 6-án és 7-én minden az egyedi alkotások, a grandiózus vásártér, az innovatív ötletek és a kultúra körül forog majd Kecskeméten. Elrugaszkodva a fast fashion-től, egy lépéssel közelebb a luxusmárkákhoz, de mindenképp az egyediség hívószavával.

Magas színvonalú programok, a tavasz legújabb trendjei: ez a 2024-es Kecskeméti Tavaszi Fesztivál új programeleme a Hírös Agóra szervezésében: HA DESIGN

Nyitvatartás:

április 6. szombat, 10.00-21.00

április 7. vasárnap, 10.00-17.00

A Facebook-esemény ITT érhető el.