Hagyományos piknik a Muszáj városrészben

2023. 09. 21., 16:54
Zenés piknikre várta szerdán a Muszáj városrész lakóit a Felsőkomárnok utcai játszótéren a 11. EVK Tanácsadó Testülete és Lévai Jánosné önkormányzati képviselő. A családias hangulatú eseményen a kötetlen beszélgetés, a finom falatok mellett nótára is fakadtak a résztvevők.

Már hagyományosnak tekinthető a Muszáj városrészben rendezett piknik, amelyet szerdán délután rendezett a 11. EVK Tanácsadó Testülete és Lévai Jánosné önkormányzati képviselő a Felsőkomárnok utcai játszótéren. Ezúttal is nagyszerű volt a hangulat, a zenés éneklés volt a piknik csúcspontja. Kovács János és Balázs Anikó nótaénekes közösen énekeltek a résztvevőkkel.   

Lévai Jánosné képviselő elmondta, a piknik jó alkalom a családok számára kötetlen beszélgetésre, ami erősíti a közösséget. Ilyenkor megosztják képviselőjükkel a városrész lakói kéréseiket, felteszik kérdéseiket is, egyeztetnek arról is, milyen intézkedések szolgálnák leginkább Muszáj fejlődését. A tanácsnok külön köszönetet mondott Ország Ilonának koordináló, szervező munkájáért, ugyanis ő tette a legtöbbet a rendezvény jó hangulatáért.

Az piknik idén is nagyon jól sikerült, ezért már most eldöntötték, hogy jövőre is folytatják ezt a szép hagyományt.