Címke: Kovács János
Keresés
Dátum választó
Rendezés
60 találat
2023.09.21

Hagyományos piknik a Muszáj városrészben

Zenés piknikre várta szerdán a Muszáj városrész lakóit a Felsőkomárnok utcai játszótéren a 11. EVK Tanácsadó Testülete és Lévai Jánosné önkormányzati képviselő. A családias hangulatú eseményen a kötetlen beszélgetés, a finom falatok mellett nótára is fakadtak a résztvevők.
2023.09.14

Október 24-ig lehet nevezni kreatív ötletekkel a <19 Formáld a világod! versenyre

Tizenkilenc éves kor alatt bármilyen digitális alkotással lehet nevezni a <19 Formáld a világod! versenyre, melynek idei nevezési határideje október 24. (kedd) éjfél. A 2004 óta meghirdetett országos verseny a kecskeméti diákok körében is népszerű, tavaly Forgó Olivér, a Bányai Júlia Gimnázium diákja és Kovács János, a Bolyai János Gimnázium tanulója is a győztesek között volt.
2023.09.01

Megszűnhet a kellemetlen szag a Kiskertvárosban

A tervek szerint néhány év múlva megszűnhet a főleg nyáron és ősszel tapasztalható kellemetlen szag a Halasi úti hobbisor (újabb nevén Kiskertváros) térségében. A bűz megszüntetésére egy új terv körvonalazódik – nyilatkozta Sipos László, a körzet önkormányzati képviselője. A Kecskeméti Konzervgyár és az Univer összefogott, és kidolgozták a gyártás során náluk keletkező, úgynevezett szürkevíz elvezetését. A kellemetlen szagú folyadékot Nyárlőrinc irányába vezetnék el, részben zárt rendszeren keresztül, amennyiben arra lesz elnyert pályázati forrás.
2023.08.20

Tizenöt éve szól a nóta a Kecskeméti Nótások Baráti Körében

Tizenöt éves a Kecskeméti Nótások Baráti Köre Egyesület. Ennek alkalmából rendeztek jubileumi nóta- és táncos délutánt a Tudomány és Művészetek Házában. Az esemény résztvevőit a városvezetés nevében Engert Jakabné alpolgármester és Lévai Jánosné tanácsnok, önkormányzati képviselő köszöntötték, a vendégek között szerepelt Szamler László önkormányzati képviselő is.
2023.04.15

A KTV vendége Kovács János, Aranykoszorús nótaénekes és Ország Ilona szervező

2008 óta a magyar és a székely nótákat népszerűsíti a Kecskeméti Nótások Baráti Köre. Május 6-án a nótásoké lesz a főszerep Kecskeméten. A Kecskeméti Nótások Baráti Köre szervezésében sor kerül a székely-magyar zenei találkozóra, a Bajor étteremben. A KTV vendége volt a Kecskeméti Nótások Baráti Köre Egyesületének elnöke, Aranykoszorús, Dankó Pista életműdíjas nótaénekes Kovács János és feleségét Ország Ilona.