Címke: Lévai Jánosné
2023.03.08

Nőnapi ünnepség a Wojtylában

A nőket ünnepelték ma (szerdán) a Wojtyla Barátság Központban. Az intézmény hölgy önkénteseit, munkatársait és gondozottjait köszöntötték virággal.
2023.01.21

Először tartott bált Kecskeméten a városi nyugdíjasszövetség

Először rendezett bált Kecskeméten a városi nyugdíjasszövetség. A Petőfi Sándor Katolikus Általános Iskolában péntek este megtartott jótékonysági bálon csaknem 180-an vettek részt. A jó hangulatú esemény fővédnöke Engert Jakabné alpolgármester volt, a műsort olyan művészek színesítették, mint az ifjú szaxofontehetség, Rubinstein Ádám és a neves bűvész, Csongrádi Béla.
2022.12.20

Hanuka Kecskeméten

Meggyulladt a hanukai gyertyatartó harmadik lángja kedd este a Lestár téren. Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezető rabbija történelmi pillanatnak nevezte, hogy Kecskeméten most először ünneplik a hanukát nyilvános eseményen, és reményét fejezte ki, hogy a következő években egyre többen csatlakoznak majd a közös ünnepléshez.
2022.12.13

A bolgár nagykövet látogatott el a Wojtyla Házba

Különleges vendégeket köszöntöttek ma délelőtt a Karol Wojtyla Barátság Központban. Christo Stefanov Polendakov, Bulgária budapesti nagykövete, dr. Bocskov Petrov Jordán, Bulgária tiszteletbeli konzulja, Füzék Borisz ortodox pap és Bahget Iskander fotóművész látogatott el a népkonyhára, ahol nagy szeretettel fogadták őket. A városvezetés nevében Lévai Jánosné tanácsnok üdvözölte a vendégeket.
2022.12.06

Mikulás-nap a Wojtyla Házban

Színes programmal emlékeztek meg Szent Miklós, városunk patrónusának napjáról a Wojtyla Barátság Központban. Fergeteges műsort adott a Kecskemét Táncegyüttes két párosa, eljött a rászorulókhoz a Gong Mikulás, Lévai Jánosné tanácsnok pedig Szent Miklós életét mutatta be az ünnepségen.
2022.12.06

Értékmegőrzési Bizottság: 2023-ban is biztosított a kulturális intézmények működése

Nem lesznek nagyobb megszorítások a kulturális ágazatban Kecskeméten, az intézmények működése jövőre is biztosított – hangzott el az Értékmegőrzési Bizottság mai (kedd) ülésén a 2023-as költségvetés tárgyalása során. A testület hosszasan foglalkozott az újjáalakuló Kulturális Kerekasztal létrejöttének körülményeivel is.
2022.11.24

A GULAG-ra hurcoltakra emlékeztek Rendőrfaluban

Csütörtökön megemlékeztek Rendőrfaluban a második világháborút követően a szovjet GULAG táborokba elhurcoltakról. A városrészben található emlékművet, melyet 2017-ben állítottak fel, városvezetők és civilek is megkoszorúzták.