Hívogató ovi-suli börze a Corvin Mátyás Általános Iskolában

2024. 01. 27., 13:41
Nyílt napon mutatták be a Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskolák és a Corvina Óvodák széles kínálatukat és felszereltségüket a gyermeknevelés terén szombaton délelőtt.
Fotó: Tóth Enikő
A galéria 41 képet tartalmaz

Szombaton délelőtt rendezték meg a már hagyománynak számító Corvin Mátyás Általános Iskola Hívogató ovi-suli börzéjét. Az eseményen nemcsak a felnőtteknek, hanem a gyerkeknek is készültek, megismerhették a pedagógusokat, az intézmények felszereltségét és a szakirányokat, lehetőségeket, amelyek a gyerekek fejlődése szempontjából kiemelten fontosak.

A börzén bemutatkoztak a Corvina Óvodák (Ceglédi Úti Óvoda, Ifjúság Úti Óvoda, Nyitra Utcai Óvoda és a Mikszáth Közúti Óvoda), emellett a Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskolák (Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskola, K.C.M.Á.I Hunyadi János Általános Iskolája, K.C.M.Á.I Kertvárosi Általános Iskolája, és a K.C.M.Á.I Mathiász János Általános Iskolája) is. A Hívogatón részletes információt kaphatott minden érdeklődő az intézményekről.

Az eseményt a bemutatók mellett az iskolák tanulóinak előadása is színesítette, ami egyértelmű közönségsikert aratott. Mint a helyszínen megtudtuk, a nagy közös intézményi iskola és óvoda váró rendezvénye nem az egyetlen, ahol a szülők megismerkedhetnek az ovik és iskolák kínálatával, így érdemes lesz ellátogatni a kisebb, egy-egy intézmény által szervezett bemutatónapokra is.