Idegenben vív mérkőzést szombaton a KNKSE

2023. 11. 15., 19:50
Múlt heti botlása ellenére őrzi dobogós helyét a Kecskeméti NKSE a női kézilabda NB II. G-csoportjában, és Bíró-Kisjuhász Petra edzőnek muszáj továbbra is tűzben tartani leányait, hiszen szombaton újabb rangadó vár rájuk, ráadásul idegenben.

A KNKSE ellenfele a Vecsés alakulata lesz; jelenleg a Pest vármegyei gárda áll a tabella második helyén, noha szeptemberben emlékezetes meccsen, egy góllal alulmaradt a Messzi István Sportcsarnokban (28-27), így az egymás elleni összevetésben egyelőre a harmadik helyet birtokló hírös városiak állnak jobban.

Mindkét csapat 5 győzelemmel, 1 döntetlennel és 2 vereséggel várja a 9. fordulót; a Kecskemét két meccsen maradt alul az éllovas ENUSÉ-val szemben, míg a Vecsés szintén kikapott a bajnokaspiránstól, a 2. fordulóban pedig – a fentiek szerint – a KNKSÉ-től is.

Bíró-Kisjuhász Petra vezetőedző: - Jó formában lévő Vecséshez utazunk, már megtapasztaltuk a saját bőrünkön, hogy roppant kellemetlen kézilabdát játszanak. A Vecsés az egyes posztokon is nagyon jó játékosokat tudhat soraiban, ráadásul a taktikai repertoárjuk is meglehetősen széles, szóval legjobb tudásunk szerint kell játszanunk. A múlt heti mérkőzésünket ezúttal is kielemeztük, a hibáinkat kijavítjuk és elszántan utazunk az üllői csarnokba.

Vecsés SE – Kecskeméti NKSE

Női kézilabda NB II. G-csoport, 9. forduló

2023. november 18. szombat, 12:00

Üllő, Városi Sportcsarnok

Vezeti: Borsóné Nagy Tímea, Tóth Johanna