Induljon a nagy NyusziKaLand!

2023. 03. 13., 11:21
Különleges nyúlvárost rendeznek be a Hírös Agóra aulájában húsvétra készülődve. Ehhez kérik a kecskemétieket, vigyenek be hozzájuk otthonról plüssnyuszikat, amiket természetesen utána visszajuttatnak, és cserébe még egy mozijeggyel is megajándékozzák a nyuszigazdikat.

Vidd be a Hírös Agórába otthonról a plüssnyuszid, mozijegyért cserébe, és induljon a nagy NyusziKaLand! - szól a Hírös Agóra felhívása. Kiállítást terveznek ugyanis a város nyulaiból, ehhez viszont rátok is szükség van!

Vigyétek be a Hírös Agórába március 14-18 között kölcsönbe játéknyuszitokat, tesznek a nyakába egy kis táblát, hogy a kiállítás után visszakerüljön az eredeti gazdájához minden kis kedvenc, és mellé egy mozijegyet is adnak ajándékba egy húsvéti családi filmre. (Nyuszisuli - a húsvét mentőakció)

Milyen nyuszikákat várnak?

– Mivel vendégségbe megy, kérik, hogy fésüld meg, öltöztesd fel szépen, ha van ruhája, hisz az egész város látni fogja.

– Lehet aprócska, aki elfér a tenyérben, de lehet akkora is mint egy igazi nyuszi

– Mindenképp megőrzik és visszaadják neked, így a neved és egy szülői telefonos + e-mail elérhetőséget adjatok meg a recepción, amikor leadjátok kis kedvenced!

Mikor viheted és pontosan hová?

– Kecskemét, Deák tér 1. Hírös Agóra jegypénztár és recepciós pult

– Reggeltől estig várják a tapsifüleseket március 14-18 között, nyitvatartási időben.

Mikor kezdődik a kiállítás?

A nyuszidat és a többi kis pajtását megnézheted családoddal, ovis vagy iskolai csoportoddal a NyusziKaLand kiállításon április 1-től 6-ig a Hírös Agóra előcsarnokában.