Jó formában lévő Diósgyőrhöz látogatunk

2023. 09. 30., 15:40
Az OTP Bank Liga 8. fordulójában csapatunk a Diósgyőri VTK vendége lesz vasárnap 17:30-kor. Az újonc kitűnő formában van eddig, így újabb nehéz összecsapásra számíthatunk idegenben.

A Diósgyőr nagy fölénnyel nyerte meg az előző szezonban az NB II.-t, majd a nyáron több külföldi játékossal erősítette meg keretét. Valóban erősítésekről beszélhetünk, hiszen a miskolciak kitűnő formában vannak, 7 meccsükből 4-et megnyertek, ezzel a negyedik helyen állnak jelenleg. Ismerős arcokból sincs hiány egyébként a másik oldalon, hiszen Lukács Dániel Kecskeméten is letette a névjegyét, a feljutáshoz gólkirályként tett hozzá rengeteget, de Póti Krisztián neve is ismerősen csenghet, aki ma már videóelemzőként dolgozik a DVTK kötelékében.  

A két együttes utoljára az NB II-ben találkozott két szezonnal ezelőtt, akkor Miskolcon 1-1-es döntetlent született, majd a kecskeméti meccset 3-2-re nyerte meg ellenfelünk. Az NB I.-ben az örökmérleg teljesen egálra áll, négy-négy győzelem és vereség mellett négy döntetlent számolnak a csapatok. Idegenben csak egyszer, még 2011 nyarán sikerült ebben a párosításban nyernünk, egyébként a hazai pálya előnye egy pontra mindig jó volt a pályaválasztónak. Szabó István továbbra sem számíthat három Nikitscher Tamásra, Banó-Szabó Bencére és Nagy Krisztiánra, ám további hiányzói nincsenek a keretnek, így az FTC elleni hozzáállásra és küzdőszellemre most is lehet építeni.

Szabó István, a Kecskeméti TE vezetőedzője: – Nagyon jó csapat otthonába látogatunk, mely az előző szezonban toronymagasan nyerte meg az NB II.-es bajnokságot. Ehhez a sikeres maghoz rendkívül jól igazoltak minőségi légiósokat. Hazai pályán különösen veszélyesek, nagy nyomást helyeznek ellenfeleikre. Nagyszerű szakmai munka áll emögött, taktikailag és fizikálisan is jól fel vannak készítve a játékosok. Lukács Danit személyesen is jól ismerjük, hozzá hasonlóan jó sebességű labdarúgókkal rendelkeznek, vagyis nagyon nehéz mérkőzésre számítok. Képesnek tartom ugyanakkor csapatomat is arra, hogyha a Ferencváros elleni mérkőzéshez hasonló elánnal futballozunk, akkor megnehezíthetjük ellenfelünk dolgát, és pontot vagy pontokat hozhatunk haza.

Szurkolói információk

A mérkőzésre a normál jegyárak lesznek érvényesek. A vendégszektorba három jegykategória szerint, elővételben és a helyszínen lehet belépőt vásárolni az alábbiak szerint.

Elővétel: 1600 forint (felnőtt), 1000 forint (diák)

Helyszínen: 2100 forint (felnőtt), 1500 forint (diák), 200 forint (gyermek, 6-18 éves)

A 6 éven aluliak számára a belépés ingyenes. A diákjegy 18 év felett, diákigazolvány bemutatásával érvényes. A belépéskor a biztonsági szolgálat munkatársai a kedvezményes belépővel érkezők jogosultságát ellenőrizhetik.

A belépőket folyamatosan árulja elővételben a diósgyőri klub, célszerű ezeket már előre beszereznie annak, aki a helyszínen kívánja megtekinteni a találkozót. A normál biztonsági besorolású hazai mérkőzésekre szurkolói kártya és személyes adatok megadása nélkül is lehet jegyet vásárolni. A vendégek helyét a T és U szektorok jelölik.  

A jegyet nem szükséges kinyomtatni, a vásárlás után kapott pdf-en szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről (amennyiben nem sérült vagy törött) is be lehet olvastatni a beléptető kapunál. Az online megváltott jegyeket a szolgáltató egy órán belül kiküldi a megadott e-mail-címre. Kérjük, ellenőrizzék, hogy helyes email-címet adjanak meg, valamint a beérkező levelek mellett figyeljék a SPAM mappába érkező leveleket is. Amennyiben nem érkezik meg a jegy, kérjük, vegyék fel a kapcsolatot a szolgáltatóval a regisztrált email címéről, és adják meg a vásárlási azonosítót az [email protected] címen.

Online elővételes jegyvásárlás ITT!

Helyszín: Miskolc, Andrássy út 61. DVTK Stadion

Kapunyitás: 16:30

A Miskolci Rendőrkapitányság és a rendező klub emellett az alábbi információkat küldte meg klubunknak a beléptetés kapcsán:

"Felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy a beléptető rendszer alkalmazása, illetve a szigorú csomag- és ruházatátvizsgálás miatt a beléptetés esetlegesen lassabban fog történni. Ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben induljanak el a mérkőzésre és lehetőség szerint elővételben vásárolják meg a belépőjegyüket. Aki nem érkezik időben, annak a szervezők és a rendezők nem tudják garantálni a bejutást a mérkőzés kezdetéig. 

A beléptetéskor a biztonsági személyzet kiemelt figyelmet fog fordítani a pirotechnikai eszközök kiszűrésére, a stadionba történő bejuttatásának megakadályozására.

A közúton érkező Kecskeméti TE szurkolók figyelmébe:

Kérjük, hogy az autópályán érkező szurkolók az alábbi útvonalon keresztül közelítsék meg a stadiont: M30-as autópálya Miskolc-Dél lehajtója - Miskolc, Pesti út – Futó utca – Csermőkei út – Batthyány sor – Gózon Lajos utca – Muhi utca – Lórántffy utca – Mónus Illés utca – DVTK Stadion."

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Kapcsolódó cikk