Jó formában utazik Kozármislenybe a KNKSE

KÖZLEMÉNY
2022. 11. 29., 12:01
Fontos győzelmet szerzett legutóbb a kecskeméti női kézilabdacsapat; Berkes-Kaiser Melittáék a Pénzügyőr csapatát múlták felül egy góllal (31-30), ezzel megszerezték első győzelmüket a bajnokságban. Remélhetőleg a hírös városiak ezzel a diadallal megtörik a jeget, noha roppant erős ellenfélhez utaznak szombaton; a Kozármisleny otthonában bravúr lenne a pontszerzés.

A Kozármisleny ebben a szezonban csupán kétszer kapott ki, mindkét alkalommal bajnokaspiráns ellen (Eger, Vasas). Hat alkalommal győzött, és háromszor ért el döntetlent, a szombati, Kecskemét elleni összecsapást az 5. helyről várja.

A KNKSE továbbra is küzd a vágyott cél, a bennmaradás érdekében, és mintha pislákolna fény az alagút végén, hiszen legutóbb – ha csak egy góllal is – de győzni tudott a Pénzügyőr ellen. Korai lenne tehát leírni a Kecskemét csapatát, noha eredménysora kevéssé mutatós, egy győzelem és egy döntetlen mellett nyolc vereséget jegyez.

A Kozármislenyhez nem a győzelem reményében utazik a KNKSE, de a lányok ezúttal több önbizalommal kelhetnek útra, és mindent meg fognak próbálni, hogy szorossá tegyék a találkozót.

Mátrai Péter vezetőedző (KNKSE): - Remélem, hogy legutóbbi győzelmünk átszakítja a gátat a lányokban, és tudunk még ennél is jobban és felszabadultabban játszani. Nem győzöm meccsről-meccsre hangsúlyozni, hogy ha a technikai hibák számát leszorítjuk, akkor megnő az esélye annak, hogy szorossá tudjuk tenni a meccseinket – meglátjuk, ez elég lehet-e a pontszerzéshez idegenben egy olyan roppant erős csapat ellen, mint a Kozármisleny.

Kozármisleny Kézilabda Akadémia Kft. – Kecskeméti NKSE

Női kézilabda NB I/B, 11. forduló

2022. december 03. szombat, 18:00

Kozármisleny, Városi Sportcsarnok

Vezeti: Hársfalvi, Mórocz