Jön a Tanévzáró Fesztivál - a szervezőkkel beszélgettünk

2023. 06. 06., 20:38
Ismét gigantikus partira számíthatnak a bulizni vágyó kecskemétiek a Tanévzáró Fesztiválon. A fiatalok június 16-án koncertekkel, szabadtéri eseményekkel eresztheti ki a feszültséget. A programok keretében ezúttal is lesznek szellemes játékok, amelyek során a felújított Városházának is szerepe lesz. A fesztivál helyszíne a Vasútkert. A részletes programról és a fellépő zenészekről és zenekarokról is beszélt a KTV Kiemelő című műsorában Dóka Gábor a Főnix Dance Sportegyesület elnöke valamint Nemcsik Mátyás önkormányzati képviselő.

Június 16-án nemcsak a tanév ér véget. Ismét az utolsó napon szervezik meg a Tanévzáró Fesztivál a város és a megye középiskolásai számára. A fiatalok június 16-án koncertekkel, szabadtéri eseményekkel teli rendezvényen ereszthetik ki a feszültséget. A „Kecskemét büszkeségei” címet viselő vetélkedőn most is lesznek vicces játékok, amik a diákok ügyességét, tehetségét teszik próbára.

A visszatérő traffipax, bikalovaglás és kalapácsos erőmérő mellett természetesen újdonságok és meglepetések is várhatóak. A korábbi évekhez hasonlóan most is szerepet kap majd a Városháza futamállomásként a versenyen, de idén az új Látogató Központot is megnézhetik a fiatalok.

Jövő hét pénteken tehát kiderül, hogy a Kecskeméti Szakképzési Centrum Széchenyi István Technikuma meg tudja-e tartani a tavalyi küzdelemben elnyert vándortrófeát. Az eredményhirdetés és a vándorserleg átadása után, most is egy felhőtlen bulira várják a fiatalokat. Este 6 órától a helyi DJ-k és zenekarok versenyének győztesei mellett olyan előadókkal találkozhatnak majd a Vasútkertben mint Pixa, az AK26, Willcox, lotfi begi, az év DJ-je Regan Lili és a Katapult Dj, de számos más programmal is készülnek a szervezők. Az esti program várhatóan hajnal 2-ig tart majd.

Híradós tudósításunk, illetve a stúdióbeszélgetés itt nézhető meg: