Kecskeméti TE: újra nézőket fogadhatunk a stadion városi oldalán

KÖZLEMÉNY
2023. 02. 22., 07:18
Hosszú évek várakozásai után az Újpest elleni hazai bajnokin újra megnyithatják a stadion régóta lezárt városi oldalát. Január óta folyamatosan zajlottak a felújítási munkálatok, melyek a kedvező időjárási körülményeknek is köszönhetően gördülékenyen haladtak. Miután a keddi stadion bejáráson az illetékes hatóságok mindent rendben találtak, minden akadály elhárult a nyitás elől.

Ez egyben azt jelenti, hogy a vasárnap 14:00-kor kezdődő, Újpest elleni hazai bajnoki meccsen újra szinte teljesen nyitott stadionban köszönthetjük drukkereinket, hiszen a „kanyar” kivételével minden szektort meg tudunk már nyitni. Többek közt a lelátó betonburkolatának javítására, a mellékhelyiségek és a büfé felújítására került sor, így bízunk benne, hogy újra jó hangulat tölti meg a napos oldalt is.

A korábbi évek gyakorlatának megfelelően a városi oldalra kedvezményesen lehet majd belépőket venni, illetve a már bérlettel rendelkező drukkerek kérhetik kártyájuk cseréjét is, hogyha régi helyükre szeretnének esetleg visszatérni.

A bérletcserére csütörtökön és pénteken 9-11, illetve 16-18 óráig várjuk drukkereinket a Széktói Stadion 2-es pénztárában (uszodával szemben), ezekben az időpontokban jegyet is lehet vásárolni. A bérletcserére csak személyesen van lehetőség, csere után a régi kártyák már nem fognak működni.

Online már zajlik a jegyértékesítés, szokás szerint jegymester.hu oldalon.

Jegyárak az Újpest ellen (kiemelt kategóriájú mérkőzés):

„A” lelátó:

Normál: 3.000 forint

Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 1.500 forint

„B” lelátó:

Normál: 2.000 forint

Kedvezményes: 1.500 forint

Gyermekjegy (6 év alatt): Ingyenes mindkét lelátón, de regisztrációs jegyet váltani kell a pénztárban. 

Minden további, részletes információval folyamatosan jelentkezünk a hét folyamán. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu