Kinyitott az élményfürdő, és a Domb Beach is várja a strandolókat

2024. 06. 19., 16:35
A Kecskeméti Élményfürdő szombat óta nyitva van. A kinti medencékkel június 15-e óta várják a vendégeket a hőségben is, szintúgy a Domb Beach, ahol több sportolási lehetőség is rendelkezésre áll a kikapcsolódni vágyók számára.
A galéria 23 képet tartalmaz

Szerda kora délután is sorra érkeztek a vendégek a Kecskeméti Élményfürdőbe, mely június 15-e, szombat óta nyitva áll a strandolók előtt. Délelőtt 9 és este 8 óra között 50 méteres úszómedencével, gyógymedencével, élmény medencével, strandmedencével és egy gyermekmedencével várják a látogatókat.

– Az idei évben is működik a strand police szolgálat. Ez elsősorban a bűnmegelőzés szempontjából fontos, de ha bármilyen egészségügyi gond adódna, akkor az úszómestert is érdemes értesíteni - mondta el a helyszínen Gál Zsombor, a Hírös Sport Nonprofit Kft. marketing munkatársa.

Aki pedig még közelebb szeretné érezni magát a természethez, annak jó hír, hogy a Domb Beach is várja a felfrissülni vágyó strandolókat.

– Fellendült a strandélet Kecskeméten. A Domb Beach már június 7-én megnyitott kapuit az érdeklődők előtt. Még a régebbi formájában fogadja a látogatókat. A hűs, természetes víz mellett több sportolási lehetőség várja a vendégeket: például standröplabda, labdarúgás. Mindezt egy homokos partszakaszon élvezhetik a strandra látogatók
— árulta el Gál Zsombor.

A Domb Beachen mindemellett wakeboard pálya is üzemel. A területen pedig a nyár folyamán több programmal is készül a fenntartó.