Címke: Gál Zsombor
Keresés
Dátum választó
Rendezés
72 találat
2024.02.22

Jubilált a Civil Véradás

Tizedik alkalommal szervezték meg a Civil Véradást. A Kecskeméti Területi Vérellátó Központban sorra érkeztek mindazok, akik a különböző civil szervezetek képviseletében fontosnak tartották a segítségadást. A mai napon a véradás mellett ingyenes szűrésen is részt lehetett venni.
2024.01.24

Izgalmas programokkal vár mindenkit a megújult Hírös Sportbál

Néhány év szünet után ismét lesz sportbál Kecskeméten, február 10-én. A rendezvény főszervezője ezúttal a Hírös Sport Nonprofit Kft. A Hírös Sportbál keretében adják majd át az elismeréseket is a város kiemelkedő teljesítményt nyújtó sportolóinak. Ezzel kapcsolatban Nemcsik Mátyással, a Hírös Sport Nonprofit Kft. kommunikációs és marketing osztályvezetőjével, valamint Gál Zsomborral, a Hírös Sport Nonprofit Kft. marketing munkatársával beszélgettünk.
2023.11.21

Hamarosan birtokba vehetik a gyerekek a KölyökDomb játszóteret

Hamarosan birtokba vehetik a gyerekek a Benkó Zoltán Szabadidőközpont új, speciális játszóterét. A Hírös Sport Nonprofit Kft. és a Rotary Club Kecskemét Egyesület kezdeményezésének köszönhetően az ép, valamint a mozgásukban korlátozott gyermekek együtt tudnak majd játszani, ezáltal segítik a fogyatékosságokkal élők beilleszkedését és elfogadását. A játszótér a nyitottságra és toleranciára neveli majd a gyerekeket.
2023.11.13

Új sétány ékesíti Széchenyivárost

Ismét épült-szépült Kecskemét. Hétfőn délután adták át a Lánchíd sétányt a Széchenyivárosban. A projekt összefogás eredményeként, a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola kezdeményezésére, az önkormányzat, a Lendületben Széchenyivárosért Egyesület és két cég támogatásával valósult meg.
2023.09.20

Gál Zsombor volt a Kiemelő vendége

Közkedvelt hely a kecskemétiek számára a Benkó Zoltán Szabadidőközpont, hogy minden korosztálynak legyenek lehetőségei folyamatosan fejlesztik a területet. Emellett pedig hagyományteremtő céllal különböző programokat is szerveznek. A Kiemelő vendégünk volt Gál Zsombor, a Hírös Sport Nonprofit Kft. marketing munkatársa.
2023.09.06

Újabb gyűjtés indult a földeáki család megsegítéséért

Egy földeáki család megsegítéséért fogtak össze újból a kecskemétiek. Németh Gábor január elején vesztette el tragikus hirtelenséggel feleségét. A családapa egyedül neveli most első osztályos és tízhónapos gyermekeit. Mivel dolgozni nem tud, nehéz helyzetbe került. Áprilisban már ment egy mentőcsomag, most az iskolakezdésre újabb segítséget kap a család ezúttal is egy összefogásnak köszönhetően.