Ma még megnyerhetik a 10 alkalmas fürdőjegyet a Plazma Center jóvoltából

2023. 06. 08., 12:44
Berobbant a nyár a Plazma Centernél! A szeszélyes időjárás ellenére is elindult a Plazma Center nyári játéközöne, ahol azok között akik ma regisztrálnak, illetve már plazmaadók, nyári nyereménytárgyakat sorsolnak ki az Óceánok Világnapján, azaz június 8-án.

Nyáron sem lehet unatkozni a Plazma Centernél, hiszen nem állnak le és most is azon dolgoznak, hogy minél több ajándékkal és plusz juttatásokkal lepjék meg azokat a hősöket, akik vagy most szánják el magukat arra, hogy belépjenek a plazmaadók táborába vagy már régóta nyújtanak segítséget az életmentő plazmájukra rászoruló embertársaiknak. Fáradozásaikat egyedülálló módon nemcsak készpénzkifizetéssel jutalmazzák a központnál, hanem az egész év folyamán tartó nyereményjátékokkal és plusz juttatásokkal is.

Június 8-án, csütörtökön ünnepeljük az Óceánok Világnapját. Emiatt úgy gondoltuk, hogy a Plazma Centerbe nyárindító nyereményjátékot hirdetünk. Bár az időjárás még nem igazán nyári, de reméljük, hogy ennek a napnak köszönhetően talán fordul a kocka. Ezért gondoltuk, hogy ráfér egy kis buzdítás, egy kis nyári hangolódás a plazmaadóinkra is. Úgyhogy a mai napon szuper nyári nyereményeket vihetnek majd haza. Többek között ventilátort, strandpárnát, legyezőt, vízálló telefontokot, illetve egy Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkba szóló 10 alkalmas jegytömböt is kisorsolunk. A szerencsekereket azok is megforgathatják, akik ma még csak alkalmassági vizsgáltra érkeznek. Akik pedig már plazmaadóink, ők plusz juttatásban is részesülnek 
—  osztotta meg a hírt Zsisska-Kovács Ágnes, a Plazma Center marketing referense .


Azonban a júniusi meglepetések sorozata nem áll itt meg, hiszen a Plazma Center jóvoltából Kecskemétre érkezik Magyarország Átfogó Szűrőprogramjának kamionja.

Június 25-én, vasárnap 8-14 óráig elhozzuk Kecskemét főterére az ingyenesen igénybe vehető Szűrőkamiont, ahol negyven szűrővizsgálatot végeznek el a jelentkezőkön és szaktanácsokkal is ellátják a hozzájuk érkezőket. Erre az alkalomra kisorsolunk majd 30 garantált helyet a plazmaadóink között
— jelentette be a marketing referens.

Azok között, akik június 15-22-e között jelentkeznek plazmaadásra vagy alkalmassági vizsgálatra, 30 garantált helyet fognak kisorsolni. A szerencsések névsorát június 23-án teszik majd közzé a Plazma Center Kecskemét facebook oldalán.

Hogyan lehetsz te is plazmaadó?

Ha te is szeretnél életeket menteni a plazmáddal, akkor csatlakozz a  Plazma Center hőseihez!  Foglalj időpontot egy előzetes állapotfelméréshez.

Kik lehetnek plazmaadók?

Azok, akiknek életkora 18 és 60 év közé esik és a testsúlya 50 és 130 kg között mozog. Továbbá meg kell felelned a plazmaadást megelőző alkalmassági vizsgálaton is.

Válj te is igazi hőssé!

A vérplazma kiemelten fontos alapja számos gyógyszernek, amely életet menthet és más, szintetikus úton nem előállítható. A Plazma Center önkéntes hősei többszörösen is segítenek egy-egy plazmaadás alkalmával, hiszen nemcsak megmentik mások életét, hanem az életminőségük javításában is segítenek. A plazmából előállított gyógyszerek ugyanis segítenek többek között a vérzékenységben, a májbetegségben szenvedőknek és a szervátültetésen átesett, valamint az égési sérültek számára is.

Csatlakozz a Plazma Centerhez, legyél te is plazmaadó és ne felejtsd, te is lehetsz hős!

Plazma Center 

6001, Kecskemét, Kálvin tér 10-12. (II. emelet, a nagy Posta oldalában) 
Tel.: +36 76 545 235 
Nyitvatartás: 
Hétfő: 8:00-18:30 
Kedd: 7:30-18:30 
Szerda: 8:00-18:30 
Csütörtök: 7:30-18:30 
Péntek: 7:30-18:30 
Szombat: 7:30-15:30  

(x)