MAGÁNYOS KASTÉLY A TÜKÖRBEN – Ingyenes japán filmvetítés az Otthon moziban

2024. 03. 26., 13:10
2024. március 26-án ingyenes vetítésen láthatja az Otthon mozi közönsége a Magányos kastély a tükörben című japán animációs filmet. A neves rendező, Hara Keiichi alkotása a Japán Alapítvány és az Otthon mozi együttműködésének köszönhetően kerül műsorra, de csak egyetlen alkalommal. A vetítésen jelen lesz az alapítvány igazgatója Fujii Mami.

Március 26-án (kedden) 18 órakor igazi csemegét láthat a kecskeméti közönség. A Magányos kastély a tükörben című japán animációs film egyalkalommal, csak ezen a napon látható az Otthon moziban, a Japán Alapítvány közreműködésével.

A vetítés ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
Regisztráció: https://forms.office.com/r/wZ6JUCy2Uk

A filmről:

Hét tinédzser felfedezi, hogy hálószobájuk tükre valójában ajtó, és magányos életükből egy kanyargós lépcsőkkel és éberen figyelő portrékkal teli, csodás kastélyba kerülnek. Egy farkasmaszkos lány játékra invitálja őket.
Rendező: Hara Keiichi

A filmet eredeti japán nyelven, magyar felirattal vetítjük.

Időpont:
2024. március 26. (kedd) 18:00-20:00

Helyszín: Otthon Mozi
(6000 Kecskemét, Kossuth tér 4.)

A Japán Alapítványról

A Japán Alapítvány a Japán Külügyminisztérium jóvoltából 1972-ben jött létre. Célja, hogy elősegítse Japán és a világ többi országa közötti kulturális kapcsolatok fejlődését, a japán kultúra széles körű megismertetését. A Japán Alapítvány 2003. október 1. óta különleges jogi státuszú, független adminisztratív szervezetként működik, melynek értelmében forrásait a központi költségvetésen kívül a magánszektor adományaiból egészítheti ki. A Japán Alapítvány törekvései között szerepel a nemzetközi kapcsolatok világszintű kiépítése mellett a japán kultúra értékeinek terjesztése, a világ népei közötti kölcsönös megértés elősegítése.
Bővebb info: https://japanalapitvany.hu