Címke: ingyenes
Keresés
Dátum választó
Rendezés
886 találat
2024.07.05

Ősztől jön az ingyenes KRESZ- és egészségügyi oktatás

A magyar kormány korábbi döntései alapján az állam 2024. szeptember 1-jétől térítésmentesen biztosítja a végzős középiskolásoknak a "B" kategóriás vezetői engedély megszerzését, ami a KRESZ- és az egészségügyi oktatást tartalmazza. A Magyar Honvédség a gyakorlati képzést támogatja, és a kiválasztott intézményekkel kötött együttműködési megállapodás alapján már ősszel elindítja a jogosítvány megszerzéséhez szükséges tanfolyamokat - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) szerdán az MTI-vel.
2024.07.05

Ősztől indul az ingyenes KRESZ- és egészségügyi oktatás

A magyar kormány korábbi döntései alapján az állam 2024. szeptember 1-jétől térítésmentesen biztosítja a végzős középiskolásoknak a "B" kategóriás vezetői engedély megszerzését, ami a KRESZ- és az egészségügyi oktatást tartalmazza. A Magyar Honvédség a gyakorlati képzést támogatja, és a kiválasztott intézményekkel kötött együttműködési megállapodás alapján már ősszel elindítja a jogosítvány megszerzéséhez szükséges tanfolyamokat - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) szerdán az MTI-vel.
2024.03.26

MAGÁNYOS KASTÉLY A TÜKÖRBEN – Ingyenes japán filmvetítés az Otthon moziban

2024. március 26-án ingyenes vetítésen láthatja az Otthon mozi közönsége a Magányos kastély a tükörben című japán animációs filmet. A neves rendező, Hara Keiichi alkotása a Japán Alapítvány és az Otthon mozi együttműködésének köszönhetően kerül műsorra, de csak egyetlen alkalommal. A vetítésen jelen lesz az alapítvány igazgatója Fujii Mami.
2023.11.15

Már épül a főtéri jégpálya - Decemberben ingyenes lesz!

Idén a Városháza és a Kossuth-szobor előtt alakítják ki a főtéri korcsolyapályát, most igazi jégből. A Téli Csodaország és Kecskeméti Advent egyik újdonsága lesz a pálya, ami különleges alakzatot kap gyorsítósávval. Mint megtudtuk, korizni december 1-je és december 31-e között ingyen lehet majd.
2023.10.20

Szemereyné Pataki Klaudia: ingyenesen használhatják az uszodát a nyugdíjasok egyes időszakokban

Plusz forrásokat tud biztosítani az önkormányzat az intézmények energiaköltségeire, a gyermekétkeztetésre, de a városi szociális közalapítvány támogatására és a hetényegyházi bekötőút építésére is. A tegnapi közgyűlésen a képviselők másik döntése nyomán pedig ingyen használhatják az uszodát a nyugdíjasok bizonyos időszakokban. A döntésekről Szemereyné Pataki Klaudia polgármester számolt be a csütörtöki Közélet magazinban.
2023.04.22

Pápalátogatás - MÁV: ingyen utazhatnak a zarándokok a fővárosba

A MÁV-VOLÁN-csoport és a GYSEV díjmentes utazást biztosít az ország bármely pontjából a fővárosba az április 29-én a Rózsák terén és a Papp László Budapest Sportarénában tartandó rendezvényekre, valamint április 30-án, a Ferenc pápa által a budapesti Kossuth Lajos téren bemutatandó szentmisére érkező és onnan hazatérő zarándokok számára.