Maminbaba flashmob pörgette fel a hangulatot Kecskemét főterén

2024. 05. 14., 15:30
Babahordozós édesanyák és gyermekeik lepték meg a főtéren sétálókat színes tánckoreográfiákkal kedden délelőtt. A Maminbaba kecskeméti tagjai a Születésünnephez kapcsolódva idén is megtartották hordozós latin fitness flashmobjukat.
Fotó: Tóth Enikő
A galéria 35 képet tartalmaz

A Maminbaba kecskeméti tagjai lepték el a főteret ma délelőtt. A Születésünnephez kapcsolódva évről-évre megrendezik ugyanis a babahordozós latin fitness flashmobot. A megmozdulást múlt héten az eső elmosta, így a mai nap pótolták be. Ritmusos zenére anyukák és gyermekeik együtt ropták a null kilométer mellett, néhány nézelődő be is kapcsolódott kisgyermekével.

A Maminbaba egy igazán szórakoztató, mégis csinosító mozgásforma latin tánc alapokkal, ami könnyen követhető elemekből áll, így táncos előképzettség sem szükséges hozzá. A félórás megmozdulásnak és a foglalkozásoknak jelentős közösségépítő ereje is van a kardioedzés mellett. Csatlakozni akár már állapotosan is lehet.

A mai programot Adorján Liza szervező tartotta, aki a Maminbaba oktatója, hordozási tanácsadó. Látható, hogy nagy népszerűségnek örvend a Maminbaba foglalkozás, hiszen évről-évre nő a csoport létszáma. A kecskeméti csoport óráinak helyét és idejét a Maminbaba weboldalán és a közösségi oldalon is megtalálhatják az érdeklődők. A Születésünnep rendezvényei pedig egészen május 21-ig tartanak.

Maminbaba flashmob pörgette fel a hangulatot ma Kecskemét főterén.

Közzétette: Hiros.hu – 2024. május 14., kedd