Megjutalmazták a Szakképzési Centrum legjobb diákjait

2023. 05. 03., 18:24
Több tucat elismerést adtak át ma a Kecskeméti Szakképzési Centrum tanulóinak és felkészítőiknek, elismerve az országos szakmai, közismereti és sport versenyeken elért eredményeiket. Az intézmény országos szinten is jól teljesített az iskolák versenyében.
Fotó: Banczik Róbert
A galéria 39 képet tartalmaz

Dicsérő szavakkal biztatta a legjobb, dobogós versenyeredményeket elérő tanulókat Ignácz Bence a Kecskeméti Szakképzési Centrum főigazgatója, ugyanis az intézmény több tucat diákja ért el országosan kiemelkedő eredményeket. A sikerekhez a Bács-Kiskun Megyei Iparkamara, a tankerület és a Neumann János Egyetem egyaránt gratulált. Megyei szinten is kiemelkedő arányban nyertek díjat például a Szakma Sztár versenyeken.

— Igazán büszkék lehetünk az eredményeinkre, hiszen Bács-Kiskun megyéből a szakképzési centrumok közül csak a mi tanulóink értek el első három helyezést
— hangsúlyozta Leviczky Cirill, a Kecskeméti Szakképzési Centrum kancellárja.

Mindez hosszú évek munkájának gyümölcse, amely során komoly életpálya és pályaorientációs modelleket alakítottak ki a fiatalok számára. Ennek eredménye az a sok dobogós helyezés, amelyet a fiatalok a Szakma Sztáron és az országos tanulmányi és sporteseményeken elértek. A fiatalok saját bevallásuk szerint is sokat készültek a versenyekre, de megérte. A szakmai előmenetel mellett az eredmények a továbbtanulásukat és az elhelyezkedést is segítik.