Megnyílt a Capsicum Club - ahol a gasztronómiai élmények kerülnek középpontba
A Capsicum Club megnyitóján Ulrich Tamás sztárséf Rákóczi Feri rádióssal főzött ínycsiklandó fogásokat, miközben bemutatták a minden igényt kielégítő luxuskonyhát. Rákóczi Feri Rákóczi túróst tálalt fel a kulináris központ megnyitóján. Az ételekhez többek között az Univer termékeit használták alapanyagnak.
Egy egészen különleges helyszínt álmodott meg, majd hívott létre az Univer Product Zrt., amelyhez kapcsolódóan egy eseménysorozatot is útjára indít. A Capsicum Club egy olyan magas színvonalú, a főzésnek és az étkezésnek teret adó különleges helyszín, amelynek fókuszában az élmények állnak.
A klubban szervezett alkalmakkal a mindennapi életünk szerves részét képező kihívásokra is szeretne reagálni a vállalat. Így például terítékre kerül, miként lehet a lehető legkevesebb energia felhasználásával a legfinomabb fogásokat elkészíteni, vagy - szintén a környezettudatosságra hangolva - hűtőben fellelhető megmaradt élelmiszereinket újra gondolni. A gyárépületben egy minden igényt kiszolgáló konyhát alakítottak ki.
A Capsicum egy botanikai elnevezése a paprikának. A vállalat szerette volna, hogy egy igazán eredeti neve legyen a kulináris központnak, ami kapcsolódik az egyik legfontosabb alapanyagukhoz, a paprikához.