Megnyílt a Capsicum Club - ahol a gasztronómiai élmények kerülnek középpontba

2025. 01. 22., 18:22
Egy egészen különleges helyszínt álmodott meg, majd hívott létre az Univer Product Zrt., amelyhez kapcsolódóan egy eseménysorozatot is útjára indít. A Capsicum Club egy olyan magas színvonalú, a főzésnek és az étkezésnek teret adó különleges helyszín, amelynek fókuszában az élmények állnak.
Fotó: Bogdándi Ferenc
A galéria 28 képet tartalmaz

A Capsicum Club megnyitóján Ulrich Tamás sztárséf Rákóczi Feri rádióssal főzött ínycsiklandó fogásokat, miközben bemutatták a minden igényt kielégítő luxuskonyhát. Rákóczi Feri Rákóczi túróst tálalt fel a kulináris központ megnyitóján. Az ételekhez többek között az Univer termékeit használták alapanyagnak.

– Én mindent nagyon szeretek, ami magyar és ami a mindennapjaink része. Az Erős Pista, az Édes Anna, a fokhagymakrém, ezek mind hozzátartoznak a magyar háztartáshoz. Használjuk őket, de mostohán bánunk velük. Pedig ez egy jó brand, ez a konyha is azért született, hogy megmutassuk, hogy ezt lehet egy szinttel okosabban és jobban csinálni. Én ezt azért vállaltam, mert hiszek abban, hogy ezeknek a termékeknek helye van a magyar asztalokon
— árulta el Rákóczi Feri. 

Egy egészen különleges helyszínt álmodott meg, majd hívott létre az Univer Product Zrt., amelyhez kapcsolódóan egy eseménysorozatot is útjára indít. A Capsicum Club egy olyan magas színvonalú, a főzésnek és az étkezésnek teret adó különleges helyszín, amelynek fókuszában az élmények állnak.

– Marketing céllal hoztuk létre a klubot, minden hétre tervezünk főzéseket, bemutatunk tippeket, trükköket a séf segítségével. Influenszereket is hívunk,  az ő segítségüket is kérjük, hogy kicsit szélesebb körbe is eljuttassuk ezeket a tartalmakat. De várunk vendégeket, partnereket, fogyasztókat is
— mondta Bazsó Rita, az Univer Product Zrt. marketingigazgatója.

A klubban szervezett alkalmakkal a mindennapi életünk szerves részét képező kihívásokra is szeretne reagálni a vállalat. Így például terítékre kerül, miként lehet a lehető legkevesebb energia felhasználásával a legfinomabb fogásokat elkészíteni, vagy - szintén a környezettudatosságra hangolva - hűtőben fellelhető megmaradt élelmiszereinket újra gondolni. A gyárépületben egy minden igényt kiszolgáló konyhát alakítottak ki.

– Ez a hely, ez egy csoda! Itt minden gép a legprofibb és legújabb, sok étterem megirigyelné ezt a felszereltséget. Itt minden adott ahhoz, hogy a séf megfeleljen a legmagasabb minőségi elvárásoknak
— lelkendezett a megnyitón Ulrich Tamás séf.

A Capsicum egy botanikai elnevezése a paprikának. A vállalat szerette volna, hogy egy igazán eredeti neve legyen a kulináris központnak, ami kapcsolódik az egyik legfontosabb alapanyagukhoz, a paprikához.