Nőnapi ünnepség a Wojtylában

2023. 03. 08., 13:27
A nőket ünnepelték ma (szerdán) a Wojtyla Barátság Központban. Az intézmény hölgy önkénteseit, munkatársait és gondozottjait köszöntötték virággal.
Fotó: Berta Bea
A galéria 15 képet tartalmaz

Nőnapi ünnepséget tartottak a Wojtyla Barátság Központban. Az intézmény fontosnak tartja, hogy minden év március 8-án felköszöntse a hölgyeket. Ma délelőtt elsőként a közösség önkéntes hölgy tagjait és munkatársait köszöntötték virággal, akik nap, mint nap segítik a központ működését, majd a gondozottak kaptak csokoládét és egy szál rózsát.

A rendezvényen részt vett Lévai Jánosné tanácsnok és Jánosi István önkormányzati képviselő. Jánosi István köszöntötte a Wojtyla Barátság Központ gondozottjait, elsősorban természetesen a hölgyeket. Elmondta: szükség van a nők munkájára, kitartására, majd hozzátette, a nőknek nagyon fontos társadalmi szerepük van, elsőként a családban és közösségben betöltött szerepük miatt.

A nőnapi programot Szabó Sándor tárogatóművész és Váry Károly színművész előadása színesítette, a népkonyha "házi költője", Oskolás János pedig verssel lepte meg a hölgyeket.