Ovis-suli börze a Corvin Mátyás Iskolában

2023. 01. 29., 07:51
Hívogató napon mutatták be a Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskolák és a Corvina Óvodák széles kínálatukat és felszereltségüket a gyermeknevelés terén, szombaton délelőtt. 
A galéria 8 képet tartalmaz

A suli és ovibörzén a gyermekeknek és a szülőknek egyaránt színes, de ami talán még fontosabb, minden tevékenységet felölelő programsorozatot szerveztek.

Dr. Lóczi László, a Corvin Mátyás Általános Iskola igazgatója elmondta, örül, hogy egyre népszerűbbek az intézmény bemutatkozó rendezvényei. Idén már több száz család és több, mint 600 fő látogatott el a Hívogatóra. 

-Két szempontból is fontos egy-egy ilyen esemény a családoknak: egyrészt megismerhetik ezen keresztül a pedagógusokat, ami napjainkban az iskolaválasztás szempontjából az egyik legfőbb tényező, másrészt megismerhetik az intézmények felszereltségét és a szakirányokat, lehetőségeket, amelyek a gyerekek fejlődése szempontjából szintén kiemelten fontosak.

Mindkettő terén tudnak újat és a kornak megfelelőt nyújtani a Corvina intézmények. A Hívogató napot a bemutatók mellett az iskola tanulóinak előadása is színesítette, ami egyértelmű közönségsikert aratott. Mint a helyszínen megtudtuk, a nagy közös intézményi iskola és óvoda váró rendezvénye nem az egyetlen, ahol a szülők megismerkedhetnek az ovik és iskolák kínálatával, így érdemes lesz ellátogatni a kisebb, egy-egy intézmény által szervezett bemutatónapokra is.