Pénteken indul az EKL-jegyértékesítés

KÖZLEMÉNY
2023. 07. 19., 19:24
Csütörtök estére eldől, hogy kivel találkozik a Kecskeméti TE csapata az Európa-konferencialiga 2. selejtező fordulójában. Az első mérkőzést hazai pályán vívja majd a csapat, melyre pénteken online indul el a jegyértékesítés.

A mérkőzést július 27-én (csütörtökön) 19:00-kor rendezzük a Széktói Stadionban, és a találkozóra több lépcsőben indítjuk el a jegyértékesítést. Online a belépők egy részéhez már péntektől hozzá lehet jutni a jegymesteren, a jegyértékesítés 14:00-kor veszi kezdetét előreláthatólag.

Az EKL-selejtezőre a bérletek nem érvényesek, de bérleteseinknek biztosítjuk a jegyvásárlás lehetőségét, éppen ezért nem kerül fel az összes elérhető belépő azonnal az online felületre. Addig is, a teljes szezonra érvényes bérletet folyamatosan áruljuk már a jegymester.hu oldalon, érdemes ezért már most megvásárolni. A bérletek online, telefonon bemutatva is érvényesek, de a későbbiekben plasztikkártyára is beválthatóak lesznek majd, az első hazai NB I.-es bajnoki mérkőzés előtt külön időpontot is biztosítunk majd a kártyacserére, de az idény során erre folyamatosan lesz alkalom majd. 

Személyesen kedden, a Széktói Stadion 2-es pénztárában vehetik meg belépőjüket a bérletesek, pontos időbeosztással a hét folyamán még jelentkezünk. A garantált jegyvásárlással csak ezen a napon lehet élni, ezt követően online folytatódik a még rendelkezésre álló belépők értékesítése.

A nemzetközi kupameccsen lelátótól függetlenül egységesek lesznek a normál (4.000 forint) és kedvezményes (3.000 forint) belépők árai, gyermekjegyet erre a meccsre nem adunk ki.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu