PlazMackó lepte meg a Hosszú utcai óvodásokat

2023. 02. 27., 15:39
Csillogó, boldog szemekkel várták a Hosszú Utcai Óvodások PlazMackót, aki a Plazma Center jóvoltából látogatott el hozzájuk. A központ mindennapi hőseinek, azaz a plazmaadóinak a segítségével 100 000 Ft támogatásban részesítette a Mackó csoportosokat.
A galéria 20 képet tartalmaz

A Jegesmedvék Világnapja alkalmából a kecskeméti Plazma Centerben PlazMackó napot szerveztünk. Minden plazmaadónknak mézzel és Dörmi mackóval kedveskedünk a plusz juttatáson felül. Napi nyereményünkként pedig óriási macit sorsolunk ki az aktív plazmaadóink között – tudtuk meg Zsisska-Kovács Ágnestől, a Plazma Center marketing asszisztensétől.

PlazMackó azonban nem csak a központban cammogot a donorok között és ajándékozta meg őket  a macis finomságokkal, hanem ellátogatott a Hosszú Utcai Óvodába is, hogy meglepje a Maci csoportosokat.

PlazMackó a Hosszú Utcai Óvoda Mackó csoportjában.

A macis nap során a Plazma Center képviseletében Zsisska-Kovács Ágnes, marketing asszisztens jelképesen átadta, a mindennapi hőseik segítségével összegyűjtött 100 000 Ft-os támogatást az óvoda helyi vezetőjének, Dóka Pálnénak.

Már nem először támogatja óvodánkat a Plazma Center. Minden alkalommal nagy örömmel látjuk őket a csoportjainkban, hiszen PlazMackóval elvarázsolják a gyermekeinket. Előző évben a Méhecske csoportra esett a választásuk és a támogatásukból hasznos fejlesztő eszközöket vásároltunk, melyektől nagyon boldogok voltak a gyermekeink – hangsúlyozta az óvoda helyi vezetője.

A Maci csoportosok alig várták, hogy megérinthessék PlazMackót, aki nem csak simogatást adott a buksijukra, hanem még csokoládéval is megajándékozta őket.

Előreláthatólag gyermekbútorokat szeretnénk vásárolni a Plazma Center támogatásából. Még nem rajzolódott ki pontosan, hogy szekrényt vagy székeket szerzünk majd be, de az biztos, hogy az óvodásainknak majd PlazMackó fog eszükbe jutni a bútorokról. Nagyon hálásak vagyunk és köszönjük a Plazma Centernek, hogy ránk gondoltak – avatott be Géresi Győzőné Éva, a Maci csoport óvónője.

Orlik-Polgár Mária és Géresi Győzőné Éva a Maci csoportosaikkal és PlazMackóval.

A Plazma Center extra napjainak alkalmával mindennapi hőseinek, a plazmaadóknak köszönhetően támogatnak egy-egy alapítványt vagy szervezetet. Kiemelten kezelik ezeket a jótékony napokat, amikor az összefogással boldog perceket szerezhetnek másoknak. A központ nagyon hálás a donorjainak azért, hogy önzetlenül, egy emberként állnak a jó ügyek mellé. Ezért extra napjaikon ajándékokkal és plusz juttatásokkal szereznek boldog perceket plazmaadóik számára.

Legyél te is mindennapi hős! Adj vérplazmát, hogy életet menthess!

Ha indíttatást érzel arra, hogy segítséget nyújts másoknak és betöltötted a 18 életévedet, de még nem múltál el 60 éves, akkor keresd fel a Plazma Centert, hogy elvégezhessék az egészségügyi előszűrő vizsgálatot, mely során kiderül, hogy szervezeted alkalmas-e a donációra. Ha sikeresen veszed az akadályokat, akkor

                           15-20 000 Ft-ot kaphatsz alkalmanként!

A plazmaadás lépéseit itt találod!

Plazma Center Kecskemét

6001, Kecskemét, Kálvin tér 10-12. (II. emelet, a nagy Posta oldalában) 
Tel.: +36 76 545 235 
Nyitvatartás: 
Hétfő: 8:00-18:30 
Kedd: 7:30-18:30 
Szerda: 8:00-18:30 
Csütörtök: 7:30-18:30 
Péntek: 7:30-18:30 
Szombat: 7:30-15:30 
Az Ön vérplazmája is életeket menthet! Ha szívesen segítene beteg embertársain, keresse a Plazma Center barátságos munkatársait: www.plazmacenter.hu

(x)