Rekordszámban szavaztak a Kecskeméti Médiacentrum tablóversenyén

2023. 06. 16., 18:19
Tegnap éjfélig lehetett szavazni a legjobban tetsző tablókra a Kecskeméti Médiacentrum tablóversenyén. A 2023-as versenyen 14 iskola 48 tablója harcolt a dobogóért. A három legtöbb szavazatot kapott tablót ma (pénteken) díjazták a Tanévzáró Fesztivál keretében.

Mára már hagyománnyá vált, hogy Kecskemét végzős középiskolásainak tablói megjelennek a főtéren. Az alkotások nem csak színesetik a teret, hanem mesélnek is. Iskolákról, osztályokról, tanárokról, közösségekről, tanulókról, akik itt váltak felnőtté. Idén rendkívül népszerű volt a június 5-én kezdődött Kecskeméti Médiacentrum tablóversenye. Több mint 17 ezren szavaztak a legjobban tetsző tablókra, tegnap éjfélig.

A verseny díjait Kozák Polett, a Kecskeméti Médiacentrum ügyvezető – főszerkesztője adta át a szavazók által legjobbnak ítélt tablók tulajdonosainak. Kozák Polett az átadáson elmondta: a verseny jövőre is folytatódik. Az első három helyezett osztály értékes nyereményekben részesült.

Idén a legtöbb szavazatot, azaz 3424-et a Bolyai János Gimnázium 12.C osztályának tablója kapta, jutalmul belépőjegyeket kaptak a WORLD IS MINE június 24-i ULTRA COLOR FESTIVAL-ra.

Második helyezett a Kecskeméti Református Gimnázium 12.E osztálya lett, akik a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkba szóló kombinált belépőjegyekkel lettek gazdagabbak,

harmadik helyen pedig a Bányai Júlia Gimnázium 12.A osztálya végzett, akik a Kerekdombi Termálfürdőbeszóló belépőjegyeket vehették át.