Címke: Kecskeméti Médiacentrum
Keresés
Dátum választó
Rendezés
5253 találat
2024.01.23

Művészettel, szeretettel: személyesen adtuk át jótékonysági kiállításunk bevételét

Összesen 455 ezer forint gyűlt össze a Kecskeméti Médiacentrum és a Városi Szociális Közalapítvány Művészettel Szeretettel című jótékonysági kiállításán tavaly decemberben. Az adományokat ma (kedden) délután személyesen adtuk át olyan kecskeméti szülőknek, akik egyedül maradtak gyermekeikkel. Kilenc család részesülhetett 50 ezer forintos támogatásban, egy hatgyermekes édesanya, akinek karácsonykor hunyt el a férje, 55 ezer forintot kap a jótékonysági tárlatnak köszönhetően.
2024.01.16

Megjelent a Hírös Históriák legfrissebb száma

Megérkezett a Hírös Históriák című helytörténeti magazinunk őszi-téli száma, amely a megszokott módon az év fordulóját követő napokban kerül a könyvesboltokba. A friss magazinban Ferenczy Ida kiemelkedő közéleti ismerősi mellett többek között Páter Károlyi Bernát kecskeméti éveiről is olvashatnak.
2024.01.15

Megjelent a Hírös Gazdaság téli lapszáma

Megjelent a Kecskeméti Médiacentrum gazdasági kiadványa, a Hírös Gazdaság téli száma. A város megújulását és innovációit bemutató lap már elérhető a Kecskeméti Médiacentrum szerkesztőségében, a terjesztőhelyeken, és letölthető formában is hozzáférhető.
2024.01.03

„Akikre büszkék vagyunk” - Várjuk a fiatalok pályázatait

Híres, elismert művészek, tanárok, közéleti személyiségek vagy éppen jogászok életébe tekinthetnek be fiatalok a Kecskeméti Médiacentrum legújabb pályázatának köszönhetően. Az „Akikre büszkék vagyunk” tehetséggondozó pályázat értékes nyereményeket is tartogat a nevezők számára.
2023.12.05

Tehetséggondozás és jótékonyság – szerdán nyílik a Kecskeméti Médiacentrum kiállítása

Több mint negyven fiatal alkotó közel száz képe látható majd a Művészettel szeretettel című kiállításon, amelyet a Kecskeméti Médiacentrum szervez jótékonysági céllal a Városi Szociális Közalapítvánnyal együttműködve a kecskeméti árva gyerekek javára. A tárlatot Szemereyné Pataki Klaudia, polgármester nyitja meg holnap (szerdán) délután öt órakor a volt Pagony könyvesbolt helyén.
2023.11.17

MŰVÉSZETTEL, SZERETETTEL – Jótékonysági kiállítást rendez a Kecskeméti Médiacentrum

Ahogyan minden évben, úgy idén is jótékonysági programmal készül a Kecskeméti Médiacentrum advent idejére. Ezúttal kettős célt tűztünk ki magunk elé: egyrészt kiállítási lehetőséget kínálunk a feltörekvő képzőművészek számára, másrészt szeretnénk támogatni a Covid miatt árván maradt gyerekeket. Éppen ezért egy jótékonysági kiállítást szervezünk, amelyre fiatal, helyi alkotók munkáit várjuk. Hogy együtt segíthessünk: művészettel és szeretettel.
2023.06.08

Ilyen volt, ilyen lett a Városházánk

A Kecskeméti Médiacentrum bő két perces kisfilmben sűrítette össze a kecskeméti Városháza megújulásának folyamatát. Banczik Róbert és Gyenes Kata fotói alapján Hájas Barnabás szerkesztő és Muresán András vágó alkotása bemutatja az épület felújításának folyamatát. A képek mellett érdemes figyelni a filmben megjelenő és a beruházáshoz szorosan kapcsolódó adatokra, érdekességekre is. A Kecskeméti Médiacentrum így köszönti a Városháza újjászületését.
2023.05.31

Megjelent a Hírös Gazdaság legújabb száma

Megjelent a Hírös Gazdaság új, összevont tavasz-nyári száma. A Kecskeméti Médiacentrum kiadványa a Dunszt Sportcsarnok közelmúltbeli átadása kapcsán – sok egyéb téma mellett – sorra veszi az utóbbi 10 év kecskeméti taós eredményeit is.