Rendhagyó lánykérés az Arborétumnál

2023. 05. 03., 18:52
Gyönyörű autók között kérte meg barátnője kezét egy fiatal férfi szombat délután a kecskeméti Arborétumban. Fehér László azzal kereste meg az egyik autós közösséget, hogy szerelmét az ő jelenlétükben szeretné feleségül kérni. Segíteni akartak neki, ezért 20 sofőr feldíszített autóval állta körbe a fiatalokat. A férfi zeneszóra tette fel a kérdést barátnőjének.
Fotó: Molnár H. Boglárka
A galéria 22 képet tartalmaz

Szalagokkal díszítették fel az autókat az egyik kecskeméti bevásárlóközpont parkolójában szombat délután. A magyarországi Volkswagen Scirocco MK3 Club Hungary csoport tagjai egy nem mindennapi leánykérésre készültek fel. A kecskeméti Arborétum elé összesen 20 autóval érkeztek meg a sofőrök. A pár férfi tagja természetesen tudott az akcióról, ő szervezte, viszont barátnője mit sem sejtett.

Alexandra és László 5 hónapja egy pár, de úgy gondolják, hogy nincs mire várni, megtalálták egymásban az igaz szerelmet. A menyasszony nem számított a leánykérésre, de azt érezte, hogy valamire készül a párja.

Még Győr mellől is érkeztek Scirocco tulajdonosok, hogy segítsék a lánykérést. A tortázás és a pezsgőzés után pedig Soltvadkertre vitték a párt kávézni, ünnepelni.