Kategória: Sportmagazin
Keresés
Dátum választó
Rendezés
182 találat
2024.06.11

Ivkovic Stojan a Sportmagazinban: keressük az új edzőt és az új játékosokat

A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét továbbra is keresi az új edzőt és fiatal játékosok felkutatása is folyamatos, jelenleg egyedül Wittmann Krisztiánnak van szerződés. Többek között erről beszélt a KTV Sportmagazinjában Ivkovic Stojan. A szakmai igazgató bízik abban, hogy hamarosan megnyugtatóan rendeződik a csapat sorsa, és elindulhat az építkezés.
2024.04.24

„Mozdulj együtt Anyuval, Apuval”-Május 6-án lesz a Magyar Sport Napja Kecskeméten

Május 6-án a Benkó Zoltán Szabadidőközpont ad otthont az idei Magyar Sport Napja kecskeméti rendezvényének. Az esemény mottója: Mozdulj együtt Anyuval, Apuval, ami azt jelenti, hogy a családok állnak majd a középpontban. A szervező Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. célja az, hogy minél többen kapjanak kedvet a mozgáshoz, az egészséges, aktív élethez vagy a rendszeres sportoláshoz.
2024.04.16

Sportmagazin - Éremért küzd a SG Kecskemét Futsal

Néhány mérkőzéssel a bajnokság vége előtt 2. helyen áll az SG Kecskemét Futsal, céljuk pedig a dobogós helyezés. A tavaly jelentős fiatalításon átesett csapat, csak titkon remél sikeres szereplése kapcsán volt a KTV Sportmagazinjának vendége dr. Vercz Tamás az SG Kecskemét Futsal ügyvezető elnöke. Mint a műsorban elhangzott az addigi sikeres szereplés a sok sérülés mellet még nagyobb érdem. Az ügyvezető elnök beszámolt arról is, hogy a két fiataljuk tagja lett a válogatottnak is.
2023.11.14

KTV Sportmagazin – a stúdióban Ivkovic Stojan

Ivkovic Stojan, KTE – Duna Aszfalt NB I-es férfi kosárlabdacsapat szakmai igazgatója volt a Sportmagazin stúdióbeszélgetésének vendége 2023. november 13-án. Ferenczi Zoltán szerkesztő-műsorvezető nagyon fontosmérkőzést követően beszélgetett vendégével, miután csapatunk legyőzte otthonában az Oroszlányt.