Scoregoal: a listavezető ellen zárul a felsőház

KÖZLEMÉNY
2023. 05. 19., 16:54
Hétfőn a felsőház éllovasához és egyben győzteséhez, a Haladás VSE-hez látogat az SG Kecskemét Futsal. A 18.30-kor kezdődő összecsapás már nem befolyásolja egyik gárda helyezését sem, ám ettől függetlenül a presztízs miatt egy lüktető, izgalmas derbire van kilátás.

A címvédő szombathelyiek magabiztosan nyerték meg a felsőházi küzdelmeket, így a pályaelőnyük a Berettyóújfaluval szemben a bajnoki döntőben már biztosított .

Az SG Kecskemét Futsalnak sem kell izgulnia már, hiszen biztos a Messzi István sportcsarnokban fogják megkezdeni a bronzcsatát. Az ellenfél kiléte azonban még kérdőjeles, az utolsó felsőházi bajnoki forduló fog választ adni.

A kék oroszlánok szombathelyi megmérettetésén több alapember sem lesz bevethető, viszont a fiatalok léphetnek helyükre, akikben maximálisan bízik a szakmai stáb.

Marko Gavrilovic sportigazgató előzetes várakozásai: Ugyan a helyezéseket már nem befolyásolja ez a mérkőzés, számunkra mégis fontos összecsapás lesz ez ugyanúgy, mint az eddigi többi a felsőházban. A lényeg, hogy sokkal jobb játékot mutassunk be, mint legutóbb tettük. Fizikálisan és mentálisan is fel kell pörögnünk a bronzéremért folyó csatára. Ez a meccs erre kiválóan alkalmas lesz. Három alapemberünk nem lesz bevethető. Pál, Rigó és Dávid is sárga lapos eltiltások miatt lesznek kénytelenek kihagyni a megmérettetést. Ettől függetlenül nem feltartott kézzel megyünk a listavezetőhöz, szeretnénk megmutatni karakterünket. Több fiatal játékosunk is lehetőséget fog kapni a bizonyításra. Bízom a csapatomban, és hogy egy jó mérkőzést tudunk játszani Szombathelyen. Végig küzdeni fogunk!

Haladás VSE – SG Kecskemét Futsal
Férfi futsal NBI, felsőház 10. forduló
2023.05.22., hétfő 18:30
Haladás sportcsarnok

aktuális tabella

Youtube Live közvetítés itt lesz megtekinthető