Scoregoal: feszes hét következik

KÖZLEMÉNY
2024. 03. 02., 18:12
A Berettyóújfaluban aratott pazar győzelem után újabb komoly erőfelmérők jönnek, ráadásul mindkettő hazai pályán. Hétfőn a címvédő, listavezető Haladás lesz a kék oroszlánok vendége a Messzi István Sportcsarnokban, majd csütörtökön a Nyíregyháza érkezik a hírös városba.

Sűrű hete lesz a kecskeméti NBI-es futsalosoknak, hiszen hétfőn és csütörtökön is fontos meccs vár rájuk a felsőházban. A soron következő kiváltképp pikánsnak ígérkezik, hiszen a címvédő Haladással érkezik.

A felsőházi tabella két kör után

A hétfőn 18.30-kor startoló találkozó előtt Marko Gavrilovic sportigazgató nyilatkozott: A magyar bajnokság legerősebb csapatát fogadjuk hétfőn, akik idén is jó eséllyel pályáznak a bajnoki címre. Számtalanszor megmutattuk már a szezonban, hogy van karakterünk, és minőséget képviselünk. Nem tudom megmondani, hogy mi lesz az eredmény a Haladás ellen, de azt megígérhetem, hogy az utolsó leheletünkig küzdeni fogunk. Én úgy vélem, hogy akár a három pont megszerzése is reális lehet, ha maximális koncentrációval játszunk végig. Szurkolóink biztatására nagyon számítunk, várjuk őket szeretettel!

SG Kecskemét Futsal – Haladás VSE
Férfi futsal felsőházi rájátszás, 3. forduló
2024.03.04., hétfő 18:30 @ Messzi István Sportcsarnok